Снимка: архив Булфото
fallback

От 17 дни майка на две деца от Карлово е в неизвестност. 48-годишната Стоянка Дудекова внезапно изчезва на път за работа.  До момента полицията няма нито една версия или следа, по която да работи. Близките и децата на потърпевшата са в шок, разказва bTV.

Жената тръгнала за работа малко след 4 часа сутринта на 26 март. В 4.30 ч. трябвало да се качи на служебния автобус. Към 7 ч. сутрин имала навик да се обажда на сина си, за да провери дали е станал за училище. След като не се обадила, 14-годишното момче решило да звънне, за да й каже, че е станало. Оказало се, че телефонът на жената е изключен.

„Полицията е отишла в завода и са питали, но колегите й са казали, че въобще не е била на спирката” , разказва сестрата на изчезналата.

Последният човек, видял Стоянка Дудекова жива и здрава, е нейната приятелка Петя, която й гостувала предишната вечер. По нейни думи жената не е изглеждала притеснена или угрижена.

В края на миналата година Стоянка се развела със съпруга си, местен бизнесмен. По думите на нейна съседка жената била угрижена заради подялба на имуществото. На 14 април предстояло дело. Бившият мъж твърди, че не е виждал изчезналата от ноември миналата година.

Близките на Стоянка смятат, че тя е отвлечена, макар да недоумяват кой и защо го е направил. Те призовават всеки, който има информация около отвличането, да се свърже с тях или с полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 10 години

Щом е работила в завод и е ставала по нощите, за да иде на работа, значи бизнесменът съвсем не е бил щедър по отношение на бившето си семейство. А има две деца!Значи е патологично стиснат, алчен или много закъсал. Точно това поражда много въпроси и насочва подозренията към него.

9

До 15

преди 10 години

Установено е, че жени, които имат още неотгледани деца, изключително рядко посягат на живота си. Това се случва, ако имат психични отклонения, а в случая няма такова нещо. Жените търпят какво ли не, само и само да могат да бъдат около децата си и да ги закрилят.В случая, тази жена едва ли е изчезнала по своя воля. Дано само да не е убита!Обаче не мога да се начудя, защо чак сега се съобщава за изчезването й? Защо дори сега не се показва нейна снимка и описание на дрехите, с които е била?

8

Анонимен

преди 10 години

Щом е "бизнесмен" никой няма да го провери, нищо че в 90% от подобни случай някой близък е замесен

fallback