10

Анонимен

преди 10 години

Щом е работила в завод и е ставала по нощите, за да иде на работа, значи бизнесменът съвсем не е бил щедър по отношение на бившето си семейство. А има две деца!Значи е патологично стиснат, алчен или много закъсал. Точно това поражда много въпроси и насочва подозренията към него.

9

До 15

преди 10 години

Установено е, че жени, които имат още неотгледани деца, изключително рядко посягат на живота си. Това се случва, ако имат психични отклонения, а в случая няма такова нещо. Жените търпят какво ли не, само и само да могат да бъдат около децата си и да ги закрилят.В случая, тази жена едва ли е изчезнала по своя воля. Дано само да не е убита!Обаче не мога да се начудя, защо чак сега се съобщава за изчезването й? Защо дори сега не се показва нейна снимка и описание на дрехите, с които е била?

8

Анонимен

преди 10 години

Щом е "бизнесмен" никой няма да го провери, нищо че в 90% от подобни случай някой близък е замесен

7

Анонимен

преди 10 години

децата дасе обърнат към бащата ,има нещо гнило в тази работа , децата могат да помогнат много

6

Анонимен

преди 10 години

НАМИРИСВА РАБОТАТА КЪМ МЪЖАИ , СУТРЕНТА ГО ДАВАХА ПО СУТРИШНИ БЛОК , ПРОСТО ПО ПОГЛЕДА СИ ЛИЧЕШЕ ЧЕ Е ТОЙ , ИМА НАЧИНИ ДАГО ПРОВЕРЯТ , БЪРЗАЙТЕ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО

5

бюджеткаджии

преди 10 години

Ако на служителите от въпросното - безхаберно ведомство, въведат ежедневни дневници, в които да отчитат в края на всяка смяна, свършената работа - няма да намерят - й, за една заплата, свършена-такава, за целият месец!

4

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че нямат версия. Такива неща не са работа на родната полиция. Няма версия и за онзи дето заклаха в центъра преди седмица-две. Тотално безпомощни и без "версии", нищо че има робокоп на всеки 3 метра в центъра на града. Вижте, ако трябваше да издирват някой карал без винетка, щяха да мобилизират анти-терор отрядите от 10 различни града и извършителят щеше да бъде заловен за 20 секунди. То преди година един се самозриви на летище пред 200 очевидци и камери. И за това няма версия.

3

Анонимен

преди 10 години

Нямали версия, като нямате - марш в къщи!

2

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНЕ И ДА БИЯТ

1

Анонимен

преди 10 години

Как може полицията да няма версия!? За 17 дни само това ли са свършили - да отидат до завода!? Що за безхаберие е това? За какво са тези полицаи, само да охраняват парламента ли?