Снимка: БТА
fallback

Полицаи изведоха барикадирал се в дома си психично болен 61-годишен жител на пловдивското с. Кадиево.

Сигнал за запалена селскостопанска постройка в с. Кадиево е получен 16.30 часа в полицейското управление в Стамболийски, съобщава МВР.

На място е изпратен екип пожарникари, които бързо погасили пламъците, и предотвратил разрастването на огъня. Постройката се намирала в двора на къщата на 61-годишния В.П. – самотноживеещ и страдащ от психично заболяване.

Виждайки униформените, той се барикадирал в дома си. След като не могли да го изведат, полицаите от Стамболийски подали сигнал към пловдивските си колеги. На място били изпратени служители на Специализираните полицейски сили, които задържали мъжа. Той е настанен в местния психодиспансер. За случая е уведомен окръжният прокурор, а работата по документирането му продължава.

Миналата седмица при спецоперация в Лясковец за обезвреждане на психично болен 53-годишен мъж беше убит един полицаи, други трима бяха ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 10 години

В тая държава май всеки втори е психично болен вече...

24

Случаен

преди 10 години

Още ли не са открили връзката с Бойко. Сигурно той го е накарал, за да пречи на Станишевата Народна власт. Нали все Бойко е виновен, може и тук да има някаква връзка. Има една позабравена хумореска за краставицата за каквото и да се говори въпросът стига до краставицата, че тя съдържа 99 % вода. И това важи за този момент ,каквото и да се случи 99% е виновен Бойко. Докога ще си измиват ръцете, а не си вършат работата.

23

9

преди 10 години

Тоя лудия в Лясковец повлече крак и сега всички луди,ще се барикадират за да си извоюват най-лесно място в психодиспансерите,луди,луди,ама гледат телевизия и знаят как да действт,а и пари знаят какво е и ги ЧЕТАТ без да бъркат,балъци а?Спец полицаи,ПАЗЕТЕ СЕ ,не разчитайте на заповедите само на началници,че ги видях ме какви са.

fallback