25

Анонимен

преди 10 години

В тая държава май всеки втори е психично болен вече...

24

Случаен

преди 10 години

Още ли не са открили връзката с Бойко. Сигурно той го е накарал, за да пречи на Станишевата Народна власт. Нали все Бойко е виновен, може и тук да има някаква връзка. Има една позабравена хумореска за краставицата за каквото и да се говори въпросът стига до краставицата, че тя съдържа 99 % вода. И това важи за този момент ,каквото и да се случи 99% е виновен Бойко. Докога ще си измиват ръцете, а не си вършат работата.

23

9

преди 10 години

Тоя лудия в Лясковец повлече крак и сега всички луди,ще се барикадират за да си извоюват най-лесно място в психодиспансерите,луди,луди,ама гледат телевизия и знаят как да действт,а и пари знаят какво е и ги ЧЕТАТ без да бъркат,балъци а?Спец полицаи,ПАЗЕТЕ СЕ ,не разчитайте на заповедите само на началници,че ги видях ме какви са.

22

Strict

преди 10 години

В България невменяемите и душевно болните не подлежатна съдебно преследване- основна грешкаЗа тях има други институции(лудници), които бяха закритиза да изпълним *** изисквания за присъединяване - по-тъпата грешка.

21

очко

преди 10 години

Прави ми впечатление от адкси много време насам , че стигне ли се до смъртни случаи в България , "медиите" започват да БЪЛВАТ - "новина" след "новина" подобни случки!!! Към днес.бг, ясни сте каква медията сте - тип копи/пейст, както останалите "медии" !!!!!!! Спрете !!!!!

20

Maks

преди 10 години

Неприятната истина е , че нацията ни е преди всичко духовно болна. Нищо значимо не е останало, само пошлото и смазващият живот който е сведен до оцеляване на индивида. Психично-болните ще стават все повече и повече , а психично-здравите ще намаляват. Такава е тенденцията в Абсурдистан. Нема такава държава.

19

Анонимен

преди 10 години

По времето на ГЕРБ лудите се самозапалваха, сега по времето на БСП се барикадират и стрелят срещу полицаи.

18

До Цацаров

преди 10 години

Грухи, къде си бе ***?

17

когато тогава

преди 10 години

Според меверето се оказва че е пълно с психично болни, които се барикадират и командоси ги нападат, за да ги обезвредят. Колко удобно е да се обявят за луди всички които не са ни удобни.

16

Иван

преди 10 години

Дежаву!

15

Анонимен

преди 10 години

Кой е луд ако имаме на лице едно болно общество?

14

Анонимен

преди 10 години

Тоя е бил привърженик на ГЕРБ скоро всички в лудницата барабар с БОКО и ЧОКО

13

дедо пич

преди 10 години

бегайтеееееее,лудите нападат МВР пикчърс!

12

жоро бавното

преди 10 години

"След като не могли да го изведат, полицейските служители подали сигнал в пловдивската полиция. На място били изпратени служители на Специализираните полицейски сили, които задържали мъжа."Работата на полицията - да се крие из храстите, а на спец частите - да изкарват психично болни пенсионери от домовете им. Каква велика подготовка, каква славна служба!

11

Анонимен

преди 10 години

Тези сега ще си правят постановки,за да видим,ние слепите,каква мощ са в МВР и какъв "качествен състав имат.Ха,ха...

10

макето

преди 10 години

абе и на мен жената нещо иска да ми каже та мислим да се барикадирам у избата и докат не свръши виното никво излизане

9

Алов

преди 10 години

Като нормалните не могат ,лудите почнаха да ни оправят. Напред психари !

8

Анонимен

преди 10 години

24 години демонокрация - 24 години лудост ! Не е луд тоя дето яде баницата а тоя който му я дава ...

7

чупакабра

преди 10 години

Сега ще се окаже , че във всеки град и село има по един психично болен ,барикадирал се в дома си .

6

:)

преди 10 години

"След като не могли да го изведат, полицейските служители подали сигнал в пловдивската полиция."-----------------------------------------------------Това кърти мивки!