Снимка: Булфото, архив
fallback

"Лудогорец" се изправя срещу испанския "Валенсия" в турнира Лига Европа днес от 20 часа. Двубоят ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" от 20 часа, което ще наложи ограничения на движението в столицата.

От 7.00 часа до приключването на мача се забранява влизането, престоят и паркирането на коли по алеите около Националния стадион, съобщават от Столична община. Забраната ще важи от 8 часа и за района зад сектор Г, като продължителността й е 24 часа. Ограничения ще има и за района зад сектор Б, така и за на моста пред Националния стадион и по улица "Гурко" между булевард "Евлоги Георгиев" и булевард "Васил Левски" извън местата за платено паркираране "служебен абонамент".

Движението на автомобили може да бъде преустановено в двете посоки по преценка на СДВР от 19 часа до приключване на мача. Ще се пропускат автобусите на градския транспорт по улица "Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви", по булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" между площад "Орлов мост" и булевард "Черни връх" и по булевард "Драган Цанков" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и Алея "Яворов".

Промяна има в маршрута на автобус 75, която важи от 19 часа до последния съдийски сигнал на Националния стадион. Линията ще е със съкратен маршрут – ще се движи само до Военна академия.

От СДВР ще подпомогнат улесняването на трафика, поставяйки охрана и регулировчици на възловите кръстовища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

гфт

преди 10 години

Абе стига заради тия ритнитопковци страда половин град!Всеки да си прави сметката за колко време ще стигне от т.А до т.Б.Оня ден две полицейски коли с аларми придружаваха автобуса на Валенсия да иде на тренировка!? Защо бе? Да се направи един стадион на околовръстното !

13

йй

преди 10 години

*** левскари пак се обаждат

12

горд ПАТРИОТ !!!

преди 10 години

До АнонименАйде нашите айде Валенсия!!! На *** карабини от разградения град извънземния им късмет срещу Лацио нема да ги покрива до безкрай!!! Вамос Валенсиана вамос!!!

fallback