14

гфт

преди 10 години

Абе стига заради тия ритнитопковци страда половин град!Всеки да си прави сметката за колко време ще стигне от т.А до т.Б.Оня ден две полицейски коли с аларми придружаваха автобуса на Валенсия да иде на тренировка!? Защо бе? Да се направи един стадион на околовръстното !

13

йй

преди 10 години

*** левскари пак се обаждат

12

горд ПАТРИОТ !!!

преди 10 години

До АнонименАйде нашите айде Валенсия!!! На *** карабини от разградения град извънземния им късмет срещу Лацио нема да ги покрива до безкрай!!! Вамос Валенсиана вамос!!!

11

Анонимен

преди 10 години

do 11Прав си брат! Мой авер си продаде билета тази сутрин на един за 40 кинта за сектор Г. Вечерта ще си направим страшна маса и ще гледаме мача по телевизията!

10

Анонимен

преди 10 години

Мда и ние "нещастните" "богаташи" които плащаме по 150лв. за винетка в такива дни обикаляме по 2 часа улиците в търсене на място или спираме на 2км от дома си поради факта, че в радиус от 2км около стадиона всички улици се задръстват от провинциални коли.

9

Анонимен

преди 10 години

К'во чаткате минуси на Страхил бе! Не виждате ли, че иронизира *** като тоя номер 6-ти???? Ей мама му стара, четете като овце всичко дословно.

8

страхил

преди 10 години

Миналата неделя излязох на разходка в Борисовата градина. Много се издразних на големия брой автомобили паркирали по алеите на парка, разни джипове се промушваха се между бебешки колички и играещи деца. Още по-дразнещо беше бездействието на полицаите които по никакъв начин не санкционираха нарушителите. Съвсем импулсивно и без угризение започнах да драскам колите с ключодържателя си. Една майка с две деца ме видя и ми се усмихна топло. Дадох пример за активна гражданска позиция, нали :)

7

Анонимен

преди 10 години

до 6Внимавай само някой селянин от Разград да не ти изпука един отзад докато пукаш гумите на колата му и да ти замирише врата на изгоряла гума.

6

Анонимен

преди 10 години

пукам гуми

5

Анонимен

преди 10 години

"улица "Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви", по булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" между площад "Орлов мост" и булевард "Черни връх" и по булевард "Драган Цанков" между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и Алея "Яворов"."Това си е половин София. Ще има задръствания до 3ч. през нощта.

4

Анонимен

преди 10 години

до 3Ами аз какво казвам бе, приятелче? Че ако я няма забраната ще настане пълен хаос около стадиона.

3

До 2

преди 10 години

София си има буферни паркинги за тази работа. Това да не ти е мегдана на село, та да си паркираш пред вратата на стадиона. Има и едно нещо, което се нарича МЕТРО. Има спирка до стадиона.

2

Анонимен

преди 10 години

до 1Ами това не ти е всеки мач с по 5-6 000 души. Днес от провинцията ще дойдат хиляди коли за мача. Стадиона ще е претъпкан. Очакват се 40 000 души. Нали се сещаш че са наложителни тези забрани?!

1

Анонимен

преди 10 години

На всеки мач е така. Органите не им дойде поне малко ъкъл, да разберат, че нито мача пречи на движението, нито движението пречи на мача. Само милиционерите пречат на всички.