fallback

Общ преглед

Двегодишно дете от Сливен успешно брои на 11 езика и смята с числа до 20. Знае цялата азбука, разпознава буквите и прави опити да ги изписва.

Малкият Мартин е научил няколко стихотворения, обича да свири и да пее. Момченцето прави опити да разказва и приказки.

Палав е като всяко дете, но проявява завидни способности за възрастта си, гордеят се родителите му.

Талалантът на детето се появил още когато бил на една годинка и започнал да проявява впечатляваща любознателност.

"Гледа новините. Детски предавания избягва. Въпреки че има много играчки като останалите деца, не се заиграва много с тях. Когато вадим листи, иска все да пишем", разказа пред БНТ майка му Нивелина Савова.

"Нещата, които знае, са за първи клас. Аз го водих на ясла няколко дни, но той каза, че му е скучно", допълни тя.

Малкият Мартин пък сподели, че иска да стане лекар, но все още не е решил окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Брат Данчов

преди 10 години

Денят се познава от сутринта, макар че и това правило има изключения. Дано родителите не объркат нещата и не претоварят детенцето със суперамбициозни програми! Това може да се окаже фатално са малкия! Настръхнах, като причетох във вестника за огромното количество музикални инструменти, които са му накупили! Нека Мартинчо има и детство! Сещам се за милия Васко Абаджиев...

43

Криси

преди 10 години

На тази възраст децата не правят нищо друго освен да помнят, запомнят много бързо, но не влагат голяма логика и разсъждения. Синът ми е на 2 и половина и научи азбуката за два дни, въпреки че има забавяне в говорните способности. Не напразно в статията не казват, че се опитва да чете. За четенето се изискват повече умения, отколкото за назубрянето на буквите, което е нищо за едно две годишно. Най0хубавото, което виждам в цялата работа е, че някой се занимава с това дете.

42

ПАК НИ ВЗЕХА...

преди 10 години

за канарчета !!! На 2 години, само самолет не е карало това " вундеркиндче " ! Така ли си избивате комплексите на неандарталци ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ, А !!!

fallback