Снимка: Булфото, архив
fallback

Вследствие на претоварване от незаконно присъединили се потребители към въздушна мрежа ниско напрежение на трафопост "Разсадника", в град Самоков, е възникнал пожар в трансформаторния пост.

В резултат на незаконните действия без напрежение са останали 309 клиенти на ЧЕЗ. Пожарът е загасен и аварийни екипи са започнали възстановяване на съоръжението.

Приблизителното време за отстраняване на аварията и възстановяване на захранването на потребителите ще бъде около три часа, съобщи пресцентърът на ЧЕЗ България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

bmilev

преди 10 години

А кой плаща загубите от откраднатия ток знаем! Плащай им ток, плащай им детски, плащай им социални ... ми то за мойте деца не остана - чужди храня! Един виц по тоя случай:Питали радио Ереван:- Трябва ли да имаме нещо против ***?Без никакво замисляне от радиото веднага отговорили:- Да! ***!Весели празници на всички!

6

iwan.iwanow

преди 10 години

Крадеца на тока не го интересува колко уреда е включил, някой даже и пружини от легла включват и става страшна жега в тях. Такива чудеса творят братя ***!

5

да им замръзне водат

преди 10 години

Пишете за заменката на бат Сали, не за незаконното му електроразпределително дружество на другарите ***. Прокуратура няма или има но си драпа щепсела.За *** е лошо да е на тъмно, не се виждат и така се плодят.

fallback