7

bmilev

преди 10 години

А кой плаща загубите от откраднатия ток знаем! Плащай им ток, плащай им детски, плащай им социални ... ми то за мойте деца не остана - чужди храня! Един виц по тоя случай:Питали радио Ереван:- Трябва ли да имаме нещо против ***?Без никакво замисляне от радиото веднага отговорили:- Да! ***!Весели празници на всички!

6

iwan.iwanow

преди 10 години

Крадеца на тока не го интересува колко уреда е включил, някой даже и пружини от легла включват и става страшна жега в тях. Такива чудеса творят братя ***!

5

да им замръзне водат

преди 10 години

Пишете за заменката на бат Сали, не за незаконното му електроразпределително дружество на другарите ***. Прокуратура няма или има но си драпа щепсела.За *** е лошо да е на тъмно, не се виждат и така се плодят.

4

елементарно уотсън

преди 10 години

До midkooако бяха законно присъединили се нямаше да включват всяка печка а щяха да икономисват и трафопоста нямаше да се претовари

3

Докога ???

преди 10 години

Заради крадци на електричество 309 домакинства в Самоков останаха без ток, съобщиха от ЧЕЗ."Вследствие на претоварване от незаконно присъединили се потребители към въздушна мрежа ниско напрежение на трафопост Разсадника", в град Самоков, е възникнал пожар в трансформаторния пост." - се казва в съобщение, разпространено от електроразпределителното дружество.В резултат на пожара коректни потребители са останали без електрозахранване.Огънят е изгасен, а аварийни екипи са се заели с възстановяването на съоръжението.

2

midkoo

преди 10 години

Ако бяха "Законно присъединили се" нямаше ли да се претовари трафопоста и да се запали? Поредната тъпотия

1

Анонимен

преди 10 години

Братя ***.