Снимка: Булфото, архив
fallback

Четвърти ден състоянието на 2-годишния Йордан от село Дрянковец, община Айтос, остава без промяна, съобщиха от бургаската болница, предаде „Фокус“.

Битото от бременната си мащеха дете е в кома, с опасност за живота, на апаратна вентилация.

Oще по темата
Настанено е в отделението по реанимация към МБАЛ - Бургас.

Детето бе прието с фрактура в основата на черепа, хематом около единия бъбрек и мозъчен оток.

Малкият Данчо е бил налаган от 23-годишната си мащеха с дръжка на метла.

Жената бе задържана за срок от 24 часа. В момента е на свобода и се е прибрала при семейството на баща си в село Руен.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Със случая се занимава Районна прокуратура – Айтос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Иван-Драган

преди 10 години

До АнонименЗа целта малцинствата се протекционират и не се преследват в никакъв случай независимо какви престъпления извършват. Политиката се провежда така че те да могат да живеят на гърба на здравите европейски нации като паразитират на тях. Социалните помощи са така организирани че макар да не допринасят за даденото общество те се ползват най-много от тях за да могат да се множат с бързи темпове. Добре дошли в Новия Световен Ред.

7

Иван-Драган

преди 10 години

До АнонименОтговора на въпроса ти е - защото *** не се съдят, те са под защитата на Европейския Съюз и други ционистки неправителствени организации. Идеята е европейските нации да се циганизират и претопят в морето от ***, *** и араби нахлуващи в страната като емигранти. Така претопени и след няколко поколения станали полу-***/***/мароканци нивото на интелигентност би следвало да е спаднало до безопасни за ционистите равнища за да могат да наложат Новия Световен Ред.

6

Анонимен

преди 10 години

Един безумно *** въпрос: защо този *** Илиян го осъдиха доживот а в този случай "Жената бе задържана за срок от 24 часа. В момента е на свобода и се е прибрала при семейството на баща си в село Руен. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител."???WTF ?!?!?!?

fallback