Снимка: архив, Булфото
fallback

Двегодишно момченце от село Дрянковец, община Айтос, е в болница с опасност за живота след побой от 23-годишна жена, съобщиха от МВР.

Късно снощи в местното РПУ е получено съобщение, че за лечение в МБАЛ-Бургас е постъпило дете в тежко състояние, с черепно-мозъчна травма и множество наранявания по тялото.

Униформените установили, че момченцето е доведено около 15.30 часа в айтоската болница от баща си - 28-годишния С.Д., и живеещата на семейни начала с него 23-годишна Г.Д.

След извършен преглед детето е транспортирано по спешност в болницата в Бургас, където му е извършена операция.

В резултат на разследването е констатирано, че нараняванията по детето са причинени от мащехата, която била в напреднала бременност.

Пред полицаите тя заявила, че детето не я слушало и в състояние на нервност, заради бременността си, го ударила няколко пъти с ръка и с метла.

Констатирано е, че Г.Д. имала от предишен мъж две свои деца, а пострадалото момченце на настоящия й мъж било на девет месеца, когато двамата се събрали за съвместно съжителство.

По първоначални данни детето системно е страдало от "нервността" й, като преди месец с хематом е постъпило в айтоската болница с обяснение от мащехата, че е паднало при игра и се наранило.

След няколко дни било освободено, за да се върне седмици по-късно в тежко състояние, със следи от множество удари по цялото тяло и черепно-мозъчна травма.

Мащехата Г.Д. е задържана за 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 10 години

И майката и бащата вероятно заслужават да ги кастрират и/или лоботомират (прекъсване на нервни пътища в мозъка), но човешките и Божиите закони не го позволяват. Даа... :(

25

Дарвин

преди 10 години

Роми. Има подобно поведение при някои НИЗШИ видове маймуни (лангури). При висшите видове (шимпанзета, горили, орангутани) такова поведение не се среща.Правете си изводите сами.

24

Анонимен

преди 10 години

КАСТРАЦИЯ И ПОСЛЕ ЗАТВОР ПОНЕ 20 ГОДИНИ

fallback