Архив: Булфото
fallback

Майка, умъртвила умишлено новородения си син, беше осъдена на осем години лишаване от свобода от съда в Пловдив.

33-годишната Юлияна Илинова убила новородения си син Юлиян на 18 юни 2012 година.

Делото се разгледа по реда на съкратеното съдебно производство, тъй като подсъдимата признава фактите и обстоятелствата по обвинението и наказанието в този случай се налага под предвидения му минимален размер.

Oще по темата

На 14 юни миналата година жената закарала двете си деца при майка си и пристигнала в Пловдив, където в частна клиника родила със секцио.

Родило се момченце, но тя не желаела да го вижда, нито да го кърми. Два дни не му давала име и поискала да го остави за осиновяване. На 18-и поискала да оставят бебето в стаята й.

Когато останали сами, притиснала силно главичката му към рамото си. После го оставила.

Престъплението й е определено като умишлено убийство.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Апелативен съд Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 години

Да беше го продала! До 15-20 000 лева можеше да вземе за това момченце!!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Жената явно е изпаднала в паника. Какви ли мисли са минавали през главата й: как мъжът й ще поиска развод, как не може да издържа сама децата си, как ще й бъдат отнети... В такова психическо състояние, усилено от чудната ни действителност, жените мислят какво ли не! Когато аз бях в болницата, друга родилка помоли да я срещнат с психолог - имаше си причини, но просто й заявиха, че "Д-р.... е в отпуск" и с това сякаш проблемът беше решен!Жал ми е за майката и двете й деца!

14

до утайката

преди 10 години

Пич, ако знаеш само колко правилно си си измислил прякора! Естествено си от платените коментатори на сайта, но това пречи ли да покажеш малко мозък? Не съм клела досега, ама с кеф: детето ти да се съдере от рев, майката да го задуши (обеси, удави) ти пожелавам!

fallback