Минка Капитанова. Снимка: община Гърмен
fallback

Минка Капитанова, която спечели частичния вот в общината, обяви, че победата й е била очаквана.

Кандидатката на ДПС отнесе конкурента си от ГЕРБ Верхат Ислямов. За нея гласуваха 5199 души, докато за опонента й гласа си дадоха 2245 избиратели.

Пред "Фокус" тя отбеляза, че изборният неделен ден е протекъл малко напрегнато, тъй като представителите на ГЕРБ в ОИК "вместо да си гледат работата в комисията, сновяха между офиса на ГЕРБ и Секционните избирателни комисии".

Oще по темата

"Чувствам се много добре и продължаваме да празнуваме победата. Справихме се чудесно и изборният ден приключи много добре в наша полза", коментира тя.

Капитанова благодари и на всички избиратели от общината, които са я подкрепили.

По думите й настроението на хората се е усещало и на самите предизборни срещи, а именно топлото посрещане и усмивките сред избирателите.

"Ние продължаваме да развиваме община Гърмен, като най-напред наблягаме на инфраструктурата в общината, да се развива туризмът и подпомагане на земеделските производители, в това число и на тютюнопроизводителите", каза в заключение бившата вече учителка Минка Капитанова.

Новият кмет на Гърмен е родена през декември 1972 г. в село Дебрен, общ. Гърмен.

През 1995 г. завършва ЮЗУ "Неофит Рилски" в Благоевград, специалност "начална училищна педагогика". От 1995 г. работи в СОУ "Йордан Йовков" в село Рибново като начален учител.

От 1997 г. до 2008 г. работи в ОУ "Св. Климент Охридски" село Дебрен, общ. Гърмен като възпитател, учител и заместник-директор.

От 2009 г. до 2011 г. работи като младши специалист в Бизнес център село Марчево, към община Гърмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

ЕДНА БЪЛГАРКА

преди 10 години

БИЛА СЪМ НА ГОСТИ В С. ЛЕЩЕН-ГОЦЕДЕЛЧЕВСКО. И ТАМ ИМА ПОМАЦИ. ЛИЧНО ЗА МЕН ТОВА СА РАБОТЛИВИ ИЗНУРЕНИ ХОРА. ТЕ СИ ИЗКАРВАТ НАЙ- ТРУДНО ХЛЯБА, НО ЗНАЯТ КАК И С КАКВО. НИЕ БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ ПО РАБОТОСПОСОБНОСТ. НЕ БИВА ДА ГИ ОБИЖДАМЕ. ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ВЯРВА В НЕЩО И В НЯКОЙ. ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ОТ ГЪРМЕН СЪС СВОЯТА РАДОСТ ОТ ПОБЕДАТА . ИМЕТО НА КМЕТИЦАТА Е БЪЛГАРСКО. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОД ВСИЧКИ. ТЯ ДОКАЗА, ЧЕ Е МЪЖКО МОМИЧЕ..

28

Помака

преди 10 години

Турските черни *** които искат да превземат Българите Мохамедани ще срещнат не съпротива а колектижна депортация от България в *** анадолска.А ако много мърнкат можеби и нещо повече!

27

vot42

преди 10 години

Минка Капитанова,издигната от ДПС и подкрепяна от БСП и ВМРО спечели изборите в Гърмен! Браво другари!!! Липсва само Атака,за да е пълна картинката!? Братя храбри македонци,браво и на вас!!! АЛЛАХ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!

fallback