Снимка: архив, Булфото
fallback

Тираджията Валери Върбанов, който в петък кара цели 40 км в насрещното на магистрала “Тракия” , ще бъде глобен.

Той бе задържан, но вече е на свобода, пише "Труд".  „Обърках се и няма излизане”, бе коментарът на шофьора, след като излезе от спрелия камион след 20 минути каране в насрещното в петък вечер.

Срещу него не се води разследване, защото нито е направил катастрофа, нито е бил пиян или дрогиран. Така отпада версията на тираджията, че навлязъл в насрещното, защото качил стопаджийка, която го упоила, посочва изданието.

Върбанов ще бъде глобен за три нарушения - неспазване на полицейско разпореждане, каране в насрещното движение и създаване на опасност за предизвикване на катастрофа.

Актовете за тях ще бъдат издадени до месец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 10 години

веднага на бесилото

38

мишо

преди 10 години

Три глоби. Поне да кажат колко пари са това. Може и да не ги плати тази откачалка. Изводът е, че всеки може да си прави каквото си иска, когато си иска и където си иска и ще му се размине само с три написани фиша за глоба. Браво бе -демокрация ли е това. Я да беше се случило това в Англия, Щатите или Германия, ама се случва само в РБ.

37

Анонимен

преди 10 години

Ако не го бяха снимали щерката на Сашо Диков и оператора,сега нашия човек щеше да се хвали със стопаджийката- упоителка,на колегите си,седнали на чашка или бутилка преди път.И вероятността и те да се пробват да качат такава личност щеше да е голяма.На друго място със сигурност щеше да е на топло и без книжка за дълго време.

fallback