Снимка: архив, Reuters
fallback

Четиригодишният Стефан, който пострада жестоко след падане от ескалатор във варненски мол, най-вероятно ще бъде изписан от болницата в края на седмицата или началото на следващата. 

По думите на лекуващи лекари детето е в много добро здравословно състояние и се възстановява бързо. “Стабилен е, няма усложнения след оперативните намеси и вече се изправя, а рехабилитатори помагат за раздвижването му”, съобщиха от болницата “Света Анна”, където се грижат за момченцето.

Oще по темата
Докторите потвърдиха, че уврежданията в следствие на падането от 10 метра са заздравели, няма увреждания на мозъка, а от вчера терапията, която му е била назначена от постъпването в болницата, е прекратена. 

Стефан е заедно с майка си в Детската хирургия на здравното заведение. “Чувства се добре, приказва и се усмихва. Консумира вече твърда храна”, обобщават специалистите. 

Както Dnes.bg вече писа, малкото момченце получи много сериозни травми при нелеп инцидент във варненски мол. То падна от ескалатора в търговския център, след като успя незабелязано да излезе от детския кът. Детето беше прието в болницата “Света Анна” в изключително тежко състояние, с множество травми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 10 години

До До Кристнаможе ли дете на 4 години да координира действията си и движенията си ,ти имал ли си взаимоотношения с деца на неговата възраст ,през краткия ти-ПРЕДПОЛАГАМ,жалък и нещастен живот който по незнайно какви причини живееш,и съм сигурен не заслужаваш ,и дано на теб ти се случи лично да пострадаш ,но тогава никой да не ти помогне-***,гадна твар-ага господ те убие!

23

bashkircho

преди 10 години

Ciala bylgaria ia interesuva stefcho...

22

Анонимен

преди 10 години

BRAVO STEFCHO.ISTINSKI GEROI SI.DA SI JIV I MNOGO MNOGO MNOGO ZDRAV!!!DA SA JIVII I ZDRAVI VSICHKI LEKARI DETO TE SPASIHA.

fallback