24

Анонимен

преди 10 години

До До Кристнаможе ли дете на 4 години да координира действията си и движенията си ,ти имал ли си взаимоотношения с деца на неговата възраст ,през краткия ти-ПРЕДПОЛАГАМ,жалък и нещастен живот който по незнайно какви причини живееш,и съм сигурен не заслужаваш ,и дано на теб ти се случи лично да пострадаш ,но тогава никой да не ти помогне-***,гадна твар-ага господ те убие!

23

bashkircho

преди 10 години

Ciala bylgaria ia interesuva stefcho...

22

Анонимен

преди 10 години

BRAVO STEFCHO.ISTINSKI GEROI SI.DA SI JIV I MNOGO MNOGO MNOGO ZDRAV!!!DA SA JIVII I ZDRAVI VSICHKI LEKARI DETO TE SPASIHA.

21

Анонимен

преди 10 години

ЕДНА ДОБРА НОВИНА СРЕД МОРЕТО ОТ НЕ ДОБРИ. ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ МАЙКА МУ И БАЩА МУ ПАК ДА ГО ОСТАВЯТ ДА ГО ПАЗЯТ МОЛАЖИИТЕ.

20

Анонимен

преди 10 години

всичко добро на детето ,на майката да е за урок че дете несе оставя от майката

19

До "До Кристна&

преди 10 години

Да преписваш нещо от тълковния речник определено не крие факта, че Вие имате нужда от елементарни познания по правопис. Да не говоря за други неща.Страхотна новина! Да е живо и здраве детето!

18

Анонимен

преди 10 години

Най-важната и добра новина която съм чел от месеци! Да е жив и здрав!

17

Ме

преди 10 години

Имате правописна грешка в подзаглавието. Пише се чуВства, а не чуства. Толкова ли се свършиха грамотните ви колега, та сега списват неграмотници...

16

Цецо до 6

преди 10 години

*** черния хумор. Много брутален, но ме разсмя...съжалявам.

15

художника

преди 10 години

В бедната ни Родина са малко добрите новини, като тази.Радвай се на живота Стефчо, и като пораснеш да си вършиш работата така добре, както я свършиха лекарите за да те има!

14

Кристина

преди 10 години

До До Кристна"Стефчо просто е паднал по едни стълби... това го прави непохватен, зле координиран и с недоразвито чувство за самосъхранение."За каква непохватност говорите? Това е дете на 4 години, то все още няма изградено чувство за самосъхранение!!! Казвам го от опит с децата, какъвто на Вас явно Ви липсва!И не изпъквате особено като ми цитирате даден речник. Жив и здрав да си! Дано не ти се налага да проявяваш геройство, за което писах по-долу!

13

123

преди 10 години

Една прекрасна новина в началото на деня!!!Браво на Стефчо, БРАВО и на лекарите - стана чудото!!!Благодарим и на Господ!

12

Темерут

преди 10 години

Браво на малкия! Е, това е да си дете! Ако възрастен се размеже по подобен начин от такава височина, няма да стигне дори до болницата! Поздравления за лекарите!

11

bambi

преди 10 години

Много добра новина! Да е жив и здрав!

10

***

преди 10 години

Наистина добра новина!

9

Деси

преди 10 години

Да си жив и здрав ,млади момко!Късмет за напред!Хвала на лекарите!

8

Анонимен

преди 10 години

Браво Стефчо, страхотна борба и сили, страхотно се справи малкия.повече никакво ходене по моловете с мама и тати...

7

До Кристна

преди 10 години

"Страхотна новина! Герой е малкият Стефчо, герои са и лекуващите го лекари! Всички да са живи и здрави!"Кристина, явно не знаеш какво означава демата "герой".Стефчо просто е паднал по едни стълби... това го прави непохватен, зле координиран и с недоразвито чувство за самосъхранение.От тълковният речник:"героят, героя, мн. герои, м.1. Човек, който е проявил смелост, храброст, изключителна доблест."Да паднеш по стълбите и да те излекуват лекарите не изисква нито доблест нито храброст...

6

Анонимен

преди 10 години

Щом е оздравяло вече могат да отидат до мола да му купят нещо :). Има къде да го оставят поне.

5

гост

преди 10 години

До sarcoziМного вярно! Чудно защо никой не го споменава.