Снимка: архив, Булфото
fallback

Километрични колони от автомобили има на 61-ия километър на автомагистрала "Тракия" в посока София, съобщи "Фокус".

Oще по темата
Заради ремонтните дейности по виадуктите движението върви изключително бавно.

В опашката са попаднали много камиони, ТИР-ове, каравани, автомобили с чуждестранна регистрация, които пътуват за Западна Европа.

Със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура” се въвежда забрана за всички товарни автомобили, движещи се в посока към София, още от 14.00 часа днес поради натоварения трафик в тази посока.

Съвместно са предприети действия от екипи на „Магистрална полиция” при Областна дирекция на МВР в Пазарджик и Пловдив и целият товарен трафик се отбива извън автомагистрала „Тракия” по трасето в посока за град София.

Заради започналите строително-монтажни работи при виадукт "Вършилата" - км 61+327, и при село Церово - км 67+027, по автомагистралата, е въведена временна организация на движението в лявото платно двупосочно.

От АПИ отново препоръчват да бъде използвани обходни маршрути.

В периода от 16.00 до 18.00 часа движението по автомагистрала „Тракия” в посока Пловдив се отклонява от пътен възел Мирово. Алтернативният маршрут е през Костенец, град Септември, Пазарджик – автомагистрала „Тракия”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Алтернатива

преди 10 години

Изглежда в някоя отговорна агенция има плоськ мишок обслужващ горивната мафиа комплекса в Бургас. Помислете малко като се отбива преди Пазарджик Костенец Мирово 2 литра от мен има още хиляди умножено по Плоските мозьци немогат да дигат ьената но могат да те накарат да се рьсиш дьржавата работи за тях независимо от цвета е с едни лесно с други с мускули но нашите избраници работят за тях за сьжалени на нас имащи нещастието да ги изберем парашути!!!!!!!!!?

47

Алтернатива

преди 10 години

Кой иска да се поти.Значи гледайте картата отстрани на тоя виадукт има пьт който минава през Церово но отстрани на селото, при добра организация за двете посоки поетапно може да се измисли решение.Като маршрута отпосока Плвдив София на разклона за Велинграт отбиваш минаваш преди влезе Церово наляво преди селото да влезеш все налево и направо излизаш веднага след виадукта само отговорните хора там на изхода биха могли да махнат мантинелата цялото трасе еднопосочна и с предимство по време на пик

46

asdf

преди 10 години

Когато минах от там преди 5 дни,двама *** се подпираха на нещо,а един спеше в кабината на камион в началото на маста,откъм София.

fallback