Два екипи пажарникари и полицаи са на мястото на инцидента, като разследват причините за взрива. Огънят вече е потушен. Снимка: архив, Булфото
fallback

Общ преглед

Взрив в хасковски автосервиз е избухнал тази сутрин, съобщиха за Dnes.bg от полицията в областния град.

Инцидентът е станал около 9 сутринта при заваръчни дейности в автосервиза, който се намира на изхода на Хасково в посока Димитровград.

Собственикът му е пострадал, 55-годишният Георги Запрянов - Заварчика има леки изгаряния по ръцете, но и фрактури на левия крак и дясната ръка. Настанен е в ортопедията на местната болница, без опасност за живота.

Два камиона и един микробус са напълно опожарени, от взрива са изпочупени стъклата на халетата в автосервиза.

Според очевидци от близките блокове, преди да избухне в пламъци, от обекта се чули два последователни силни взрива, след което над сервиза се издигнал черен дим.

Два екипи пажарникари и полицаи са на мястото на инцидента, като разследват причините за взрива. Огънят вече е потушен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Георги С

преди 10 години

Не трябва да се затварят гаражни сервизи, има много такива работещи във всички държави.Много е важен контрола и плащането на данъци ... аз съм за тези 2 промени.Пълен контрол и отчетност, гаранции за ремонт. Аз лично ходя в гаражен сервиз в който има всичкото необходимо и качествено оборудване за всеки ремонт ми се издава касов бон и гаранция .. било то 10 000 км или 1 година. Щом те могат, значи и другите ще могат да печелят въпреки, че са на бял свят.

16

Анонимен

преди 10 години

Оторизираните сервизи за това им плащат, те нямат интерес да направят кола така че да не се чупи примерно 1 година. Защото за тази 1 година примерно на дадена кола могат да и се повредят много части на стойност колкото една - две коли , или клиента направо да предпочете да си купи нова. Докато в малките сервизи гледат да оправят колата на клиента така че да е доволен и пак да предпочете тях, затова малките сервизи и кварталните са като трън в очите на големите риби с оторизирани сервизи.

15

ГЕРБ 4 години

преди 10 години

Ами гърмят като бомби , като ГЕРБ 4 години не ги е проверявала за нищо , така е като нема контрол

fallback