17

Георги С

преди 10 години

Не трябва да се затварят гаражни сервизи, има много такива работещи във всички държави.Много е важен контрола и плащането на данъци ... аз съм за тези 2 промени.Пълен контрол и отчетност, гаранции за ремонт. Аз лично ходя в гаражен сервиз в който има всичкото необходимо и качествено оборудване за всеки ремонт ми се издава касов бон и гаранция .. било то 10 000 км или 1 година. Щом те могат, значи и другите ще могат да печелят въпреки, че са на бял свят.

16

Анонимен

преди 10 години

Оторизираните сервизи за това им плащат, те нямат интерес да направят кола така че да не се чупи примерно 1 година. Защото за тази 1 година примерно на дадена кола могат да и се повредят много части на стойност колкото една - две коли , или клиента направо да предпочете да си купи нова. Докато в малките сервизи гледат да оправят колата на клиента така че да е доволен и пак да предпочете тях, затова малките сервизи и кварталните са като трън в очите на големите риби с оторизирани сервизи.

15

ГЕРБ 4 години

преди 10 години

Ами гърмят като бомби , като ГЕРБ 4 години не ги е проверявала за нищо , така е като нема контрол

14

KpucTaJI

преди 10 години

Точно в Тойота преди време ми "смениха" маслото на автоматичната скоростна кутия и платих 90 лв за масло и 60 лв за труд. Месец-два по-късно кутията ми замина. В сервиза не се допускат хора и не можеш да видиш как се "ремонтират" колите и дали изобщо някой прави нещо вътре или само чакат да минат 2 часа, за да ти вземат парите.

13

stariadub

преди 10 години

В "Тойота" една клипса за бронята струва 4 лева, смяна на маслото на 6 годишен Ярис е 200 лева а е с 3 литра масло. Тва е безумие за българските стандарти, оторизирания сервиз е за гъзари...за да каже пред приятели "аз в Балканстар еди кво си"...

12

Анонимен

преди 10 години

"Два екипи...." - личи си, че правописа не е силната Ви страна !Точно така се пише. Провери в новия речник.

11

Анонимен

преди 10 години

до 13 за всичко казано си прав ,само незнам защо си оставил ВЪКАТА и отиваш VW . КАТО ВИ ВЗИМАТ ПОВЕЧКО ПАРИ ССТЕ ПО СПОКОЙНЕ ЛИ , НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ В ГОЛЕМИТЕ ТРАСПАРАНТИ

10

Haha

преди 10 години

Много авто разбирачи пак почнаха да пишат и да рекламират оторизираните сервизи :)) Само че забравят, че всички сервизи - оторизирани и неоторизирани поръчват части от едни и същи вносители, разликата е само в цената на труда и в лъскавия вид на сервиза ! :))) Едно време правихте голфа при "Въката" , но сега всичко си е в VW !!! ..... С ГАРАНЦИЯ ! :))

9

журналя

преди 10 години

Гледам фотографа пристигнал преди пожарната

8

???

преди 10 години

"Два екипи...." - личи си, че правописа не е силната Ви страна !

7

Анонимен

преди 10 години

до 8 явно добре се хващаш на въдицата на така наречените оторизирани сервизи ,

6

Анонимен

преди 10 години

до 1 напротив в малките сервизи се стараят клиента да е доволен , а в така наречените големи халета с реклами ,така щете ускубят че свят щетисе завие , и обеснение никакво за колата ти , те работят на този принцип днес ако неси ти друг ще дойде понеже имат сложина голяма реклама и балами колкото щеш

5

Анонимен

преди 10 години

До stariadubНе се промива а се пълни с вода, а между другото празен резервоар гърми много по лесно от пълен

4

stariadub

преди 10 години

Чудесна идея е да заваряваш резервоар на камион с десетки литри нафта на жегата. Наскоро си заварявах резевоара на мотора, човека в сервиза ми каза да го промия с веро и топла вода поне 10 пъти и след това да го оставя една седмица с отворена капачка.

3

До 1

преди 10 години

Да не мислиш че в оторизираните сервизи ремонта е по качествен. Там освен че режат глави с цените, ти правят колата така че да си постоянен абонат. Отиваш за смяна на масло и консумативи плащаш си едни луди пари, а ти точат 1 литър масло и добавят толкова колко да се избистри малко а ти вземат пари за 4-5 литра масло в зависимост от обема на двигателя.

2

Omnia Mea

преди 10 години

Добре, че човекът се е отървал, майната им на колите.Да е жив и здрав!

1

JagdPanther

преди 10 години

Сигурно и затова е виновен Станишев? А безделни ?