Мястото, откъдето падна малкия Стефан. Снимка: Impact Press Group
fallback

Трите операции, които претърпя тежко пострадалият Стефан от Варна, са преминали успешно, съобщиха от болницата „Света Анна” лекуващи медици.

Oще по темата
Извършени са интервенции на счупените бедро, предмишница и мишница на детето, което след дни ще навърши 4 години.

Предстои консервативно лечение на трите фрактури на таза, уточниха докторите.

Състоянието на малкото момченце е малко по-добро, но все още е твърде рано да се дават прогнози. Кръвното налягане и пулсът му са с добри показатели, но детето все още е в медикаментозна кома.

Не са напълно овладени проблемите с мозъка, корема и белия дроб на Стефан, уточниха още от здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Прасето Гошо

преди 10 години

Дано се оправи детенцето *** и тая овца да си остави детето за да се шляе по магазините. Чалгаджийско мутреска история. Аз имам дете на 2 години за нищо на света не бих го оставил на когото и да е било някъде ако има и най-малка възможност да е с мен. И това да обикаляш по магазините не е ни най-малко липса на възможност. Тая заслужава бой с кожен по ***...*** женски парчета.

20

il_cho

преди 10 години

Стискаме му палци на детето да оцелее с Божията помощ и да има още много дни пред себе си! А кой в случая е виновен, прав и кой крив си има институции, които трябва да направят едно наистина обстойно разследване и никога повече това да не случва!

19

До 19

преди 10 години

Само ако родителите му тръгнат да съдят евреина тук или в Америка ще имат шанс за успех, но ако чакат някои да го направи вместо тях няма как да стане!

fallback