21

Прасето Гошо

преди 10 години

Дано се оправи детенцето *** и тая овца да си остави детето за да се шляе по магазините. Чалгаджийско мутреска история. Аз имам дете на 2 години за нищо на света не бих го оставил на когото и да е било някъде ако има и най-малка възможност да е с мен. И това да обикаляш по магазините не е ни най-малко липса на възможност. Тая заслужава бой с кожен по ***...*** женски парчета.

20

il_cho

преди 10 години

Стискаме му палци на детето да оцелее с Божията помощ и да има още много дни пред себе си! А кой в случая е виновен, прав и кой крив си има институции, които трябва да направят едно наистина обстойно разследване и никога повече това да не случва!

19

До 19

преди 10 години

Само ако родителите му тръгнат да съдят евреина тук или в Америка ще имат шанс за успех, но ако чакат някои да го направи вместо тях няма как да стане!

18

Анонимен

преди 10 години

Този евреин собственика на мола и руските му дружки къде държат детския кът да бъдат осъдени и да платят солено обезщетение за безотговорността си, за да лекуват хората детето си. В Америка щяха да ги осъдят поне на 1 мил. долара за подобно нехайство спрямо обществото.НО защо този еврейн инвестира в България щото икономиката ни е много хай ли или щото пере пари на БСП и ДПС? Сещайте се, колко ще понесе отговорност.За това бойкот на този мол и както вече писах в него само да се краде и да се чупи. Ще си върна думите назад само, ако помогнат на хората да лекуват детето си, но не вярвам

17

Ledenata_

преди 10 години

Предов, хайде обяснете сега защо мислите така - от проста човешка форумна злоба на нереализиран в живота човек или защото имате идея как функционират невроните, алвеолоцитите 2 или пък каква е физиологията на далака. Щом не сте съгласен с колегата, който има познанията да оцени, значи самонадеяният *** сте Вие! Как можете да сте толкова низки - по форумите да давате присъди на едно невинно 4 годишно детенце, което още се бори за живота си! А правото да обиждате се санкционира - от модератори!

16

Предов

преди 10 години

До "MD до 14"Какво толкова е казал човека че го нападаш така бе-казва,че детето ще остане в известна степен инвалид и това е вярно "докторе"-така ще бъде колкото и да се правиш на отворен а ти си вземи записките за субклетъчните нива и се избърши отзад с тях,не ти каресва какво казах ли-ами и ние имаме форумно право да обиждаме-нали,самонадеян ***? Съгласен съм със всяка дума казана от Сократис-абсолютно прав е човека!

15

Ledenata_

преди 10 години

Явно тук сте някаква самоподдържаща се групичка, която одобрява, без да мисли и най - циничното и глупаво мнение. Това доста добре показва солидарността на българина с простотията, но не и с обоснованата позиция на колегата, когото поддържам напълно!!!

14

MD до 14

преди 10 години

Не се съмнявайте, господине, лекар ли съм или не! Отлично знам как функционирате дори и на субклетъчно ниво, така че мое е правото да опонирам и да изказвам становище, когато става дума за медицина! Понеже масово хората "разбират" от медицина и то по същия начин, по който от футбол и от политика, няма как да не се чуствам длъжен да опонирам, когато чета глупости. Освен това - дали ще Ви отговоря и как ще квалифицирам откровенните глупости е мое форумно право, което не зависи от Вашата воля!!!!!

13

Сократис

преди 10 години

до 11Моля прочетете правилно какво съм написал-"тези травми които е понесло и отстраняването на далака му в тази ранна възраст неминуемо ще се отразят и ще оставят отпечатък до края на живота му".Във тези травми влиза и черепно-мозъчната и всички останали...Съмнявам се,че сте лекар защото лекарите не вярват на чудеса а на знанията си и науката а интелигентните хора никога не окачествяват чуждото мнение като "глупост".Моля не влизайте повече в диалог с мен-времето ще покаже кой е бил прав...

12

Българин

преди 10 години

До СократисНе те ли е срам да пишеш глупости????Напълно подкрепям N11!!!!

11

до 10

преди 10 години

да се чете "...какТо и след липсата на далак" :)

10

до 10

преди 10 години

Господине, пишете глупости! След тези травми (на крайниците), които обаче са лекувани, детето би могло да има нормален живот, какво и след липсата на далак, който е важен, но не жизненоважен :) Проблемът с травма на белия дроб и черепно - мозъчната са най - заплашващите, но все пак в медицината се случват чудеса всеки ден, понеже повечето (за жалост не всички!) лекари си гледаме работата, както трябва. Тия Ваши пророчества за бъдещото му състояние са пълна глупост!!!

9

Сократис

преди 10 години

За огромно съжаление това дете никога няма да бъде абсолютно здраво и родителите му ще отглеждат в голяма степен инвалид...тези травми които е понесло и отстраняването на далака му в тази ранна възраст неминуемо ще се отразят и ще оставят отпечатък до края на живота му...Сигурен съм,че това го знаят всички реално мислещи хора,но не смеят да го кажат открито...А защо се допусна да се случи това?!Майка му излъгала в детския център,че е навършило 4г само и само да го остави там-Защо?! Немърливост!

8

rositsa.stanimirova

преди 10 години

Дано детенцето се оправи. Кураж на родителите и съд до дупка на виновниците. До кога ще се назначавт некомпетентни, неопитни и безотговорни хора за тази позиция? Детето ми е на тази възраст и никога не съм го оставяла в такъв център - страх ме е като виждам по на колко години са аниматорите отговорни за него - та те са все още деца...и все още не знаят какво значи да имаш дете и колко е ценно това. Не обвинявам майката, не искам да мисля какво и е на нея. Кураж, кураж, кураж...

7

DonkaKAziska

преди 10 години

До sttekataТо па един свят за опознаване, с индивиди като тебе...

6

Анонимен

преди 10 години

Явно новината е само за запознатите с трагедията на детето - висш пилотаж в представянето на новина е демонстриран. Дано се оправи детето.

5

sttekata

преди 10 години

Аз също силно искам да се оправи детенцето, което е напълно невинно и още не е опознало света, има още много да преживее и дано това се случи!То не е виновно, че има хора без капка хуманизъм и без отговорно отношения към поверената им работа, но безотговорността трябва да се заплати и то скъпо! До кога ще в България ще се гледа с пренебрежение към ВСИЧКО? Едва ли присъдата ще върне преживяното и страданията на детето+това на родителите му, но ще въздейства на съзнанието на другите!

4

...

преди 10 години

Това дете (както и много други) са жертва на постояннот натякване, че като направят нещо се се пребият, повредят и т.н. Слушам една баба в градинката как вика на внучето си, което се е качило на метър височина на една катерушка: "Ще паднеш, ще си спукаш главата и ще ти изтече мозъка". Е, това нормално ли е? Ти залагаш на това дете нещастието в мозъка и с постоянно натякване, някога през живота му то го настига. Страхът е най-големия ни враг. Който много се страхува - страхът му го настига.

3

Анонимен

преди 10 години

Детето ще се оправи, трябва да вярваме и да имаме надежда, наречете го сапунка или както искате..

А дано се оправи детенцето! КЪСМЕТ на него и родителите му! Съд до дупка за фирмата-аниматор,която е поела ангажимента да пази детето в МОЛ-а! Ако трябва да се стигне и до Страсбург! До гуша да ти дойде от "фирми",които единствено "отчитат дейност" и в същото време ти взимат парите за правене на....... НИЩО!!!! Или и да "направят НЕЩО" после ще се хванеш за главата! :((( Бай Ганьовска работа ........... :(((((