Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж на 38 години се е удавил в морето край Шабла, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

В неделя около 14 часа в полицията е получен сигнал за открито тяло на удавник в местността "Мишените" между къмпинг "Добруджа" и военното поделение.

Според свидетели на произшествието мъжът е влязъл в морето да помогне на друг бедстващ човек и самият той се е удавил. Загиналият мъж е от Добрич.

Oще по темата
Полицията изяснява обстоятелствата около инцидента.

Това е поредният трагичен инцидент във водите на Черно море само в рамките на няколко дни. Общо 7 души намериха смъртта си в морето само за последните 3 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 години

До Не плажувамАз живея 33 и все си плажувам :) Съжалявам, че не мога да покрия критериите на един човек с повече опит в живота и вероятно по-богат речник ;) Вие какво правите на морето, освен че НЕ плажувате?

13

jorkatta

преди 10 години

До az tamМи като ходиш в Гърция сподли коло от летовниците не спазват плавлника и се къпят при забранен флаг??? Ти позволяваш ли си??? В Бг всички са над закона и правилата... "Какъв е спасителя, че щ ми казва кога да влизам и кога не, айй ше му се и на.." Не става така !

12

А.С.

преди 10 години

До azКазва се "мъртво вълнение " а не "течение" !И обикновено се давят тези които "знаят да плуват" ,а не опитните плувци !

fallback