Снимка: Булфото, архив
fallback

Петима души пострадаха при верижна катастрофа на пътя Разград – село Дянково, съобщиха от ОДМВР - Разград.

Инцидентът станал около 00.30 часа тази нощ, когато лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от 25-годишен мъж от Дянково, свършва горивото и спира на пътя.

В него последователно се удрят „Фолксваген Голф” с транзитни номера, шофиран от 22-годишния А.А. от Дянково и „Опел Вектра”, управляван от 37-годишния Ш.Х. от село Ясеновец.

При пътнотранспортното произшествие са пострадали водачът на "Опел"-а – с четири счупени ребра, и возещите се във "Фолксваген"-а с транзитен номер три жени и един мъж. 44-годишната А.А. е с контузни рани по тялото и в шок, 57-годишната С.С. е с фрактура на дясната ръка, 77-годишната В.Х. и 66-годишният М.С. са с фрактури на глезен.
Всички пострадали са настанени за лечение в разградската болница без опасност за живота.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До 17

преди 10 години

Да ти кажа и в София има големи мизерници. Веднъж пред мен един с Туарег на Шел-а в Дианабад зареди само за 20 лева. Иначе голям гъзар го раздаваше. Явно с всичките си спестявания си беше купил колата и сега пари за дизел няма.

18

до 17

преди 10 години

От провинцията съм и мога да те уверя че често пълня до капачка резервара. При вместимост 77 никога не го оставям да падне под 20литра. И не се опитвай да ме убедиш че в шопландия няма коли които да карат на "изпарения".

17

Анонимен

преди 10 години

Да направят бензина 40лв! Така няма изобщо да се стига до такива ситуации.Сега е абсурдно: някакъв от етноса пали колата, отива до центъра на селото, проверява банкомата дали са му дошли помощите, тегли една майна на всички Българи, отива си и на другия ден пак така...

fallback