19

До 17

преди 10 години

Да ти кажа и в София има големи мизерници. Веднъж пред мен един с Туарег на Шел-а в Дианабад зареди само за 20 лева. Иначе голям гъзар го раздаваше. Явно с всичките си спестявания си беше купил колата и сега пари за дизел няма.

18

до 17

преди 10 години

От провинцията съм и мога да те уверя че често пълня до капачка резервара. При вместимост 77 никога не го оставям да падне под 20литра. И не се опитвай да ме убедиш че в шопландия няма коли които да карат на "изпарения".

17

Анонимен

преди 10 години

Да направят бензина 40лв! Така няма изобщо да се стига до такива ситуации.Сега е абсурдно: някакъв от етноса пали колата, отива до центъра на селото, проверява банкомата дали са му дошли помощите, тегли една майна на всички Българи, отива си и на другия ден пак така...

16

ivan

преди 10 години

E...ti prostotiata...da svarshi nenzin,ok...moje da se sluchi.ama sa se nanijat otzad oshte 2ma..i toka li mi e svarshil ili ot energoto sa ho otriazali,ta edni gabatiti ili mihachi da pusne....

15

до 2

преди 10 години

Салахадинебезапелационно грабваш първото място на "най-куха лейка стъпвала EVER във форум" !!във всеки един твой ненужен пост поватяряш само едно и също, фаровете, та фаровете, ей заради такива елемнти като теб сме най-мразената нация в света, ти генерираш само и единствено отрицателна енергия с омразата си към всичко ....

14

бензинжиа

преди 10 години

нали ви гледам бе смешковци вика бате сипи за 5.40 за да мога да си купя и цигари

13

Наблюдател

преди 10 години

не, просто тъпите селяни имат навика да си спират както им харесва - без аварийни, без триъгълник на съответното разстояние, а не до колата, и т.н.

12

...

преди 10 години

И то едно заглавие. Причина за ПТП'то е не спазване на дистанция, липса на култура по пътия, и липса на внимание. А не че на някой му е свършило горивото или каквато и да е била друга авария.

11

Виктор

преди 10 години

Когато се съберат двама с Голфове...Всичко е възможно

10

Простотия

преди 10 години

Простотия ви казвам,бе ***.Всички лампи да севтят няма да се събере един киловат.Това е1% от мощноста на двигателя.За какъв по-голям разход говорите.Лошо регулирано запалване,износени клапани,сегменти,налягане в гумите,некачествено гориво ,левашко каране--и още и още.Там е разхода.Ама няма да ме разберете.Простотия ви казвам.

9

granik

преди 10 години

Във Варна има много патки и патоци, които даже са кореняци и които както си карат решават да си спрат на пътя в града и смятат ,че видиш ли като са си пуснали аварийните ,заначи са коректни и всичко е наред. А ние зад тях спираме и стискаме зъби да не ни вкарат багажниците в гърбовете, като не можем да изпреварим ,защото в съседната лента другите селяни гледат да натиснат газта, за да не би слуайно да се престроим в тяхната лента и да ги забавим с 2 секунди.

8

Гацко

преди 10 години

В Германия е забранено да ти свърши горивото на пътя. Глобите са големи. За да ти свърши горивото, вината е изцяло твоя.

7

Mapc

преди 10 години

Тая кола като и свърши бензина, автоматично ли удря спирачки до ламарината? По-друг начин не мога да си го обесня.

6

а

преди 10 години

стига бе братче...тия са много *** парчета...безумно е самият факт че са се ударили ,още повече че са се изпотрошили и пътниците.като е свършил бензина човека сигурно е намали,пуснал е някой мигач нещо,тия отзаде спят ли, на 5см зад него ли карат какво правят...че не един ами двама....на тия трябва книжките до живот да се отнемат....не може толкова *** *** да карат автомобили..

5

ХА ХА ХА

преди 10 години

"хубава" работа АМА ***(турска)

4

tt2

преди 10 години

Ако бяха гарали нормално това нямаше да се случи - гаранция, че са карали с превишена скорост!

3

nema znachka

преди 10 години

samo kato procheta golf .... i ..........

2

Салахадин

преди 10 години

Поради наложената силово наредба за "ФАРОВЕТЕ" хората зареждат, но се вдига разхода на гориво неимоверно!!И логичното се е случило!!Свършило е горивото и се е предизвикало ПТП!!От "ЛукойЛ" съобщават ,че за да се изпълнява наредбата за фаровете, може да се тегли и заем!!Важното е Златев да прави гуша от мутролобистките фарове!!

1

АГИТПРОП

преди 10 години

Ако беше сипал за 5 лв. вместо за 3 лв. това нямаше да се случи. Селяни, юнаци.