Снимка: архив, Булфото
fallback

Димитровградчанин на 31 години опита да сложи край на живота си, като се самозапали, съобщиха за БТА от Областната противопожарна служба в Хасково.

Минути след полунощ мъжът се напръскал с бензин и драснал клечката. За секунди бил обхванат от пламъци. Това уплашило самоубиеца и той събудил сестра си, която спяла в съседната стая. Жената подала сигнал на спешния телефон 112 около 00:40 минути.

До идването на пожарникарите и медиците тя опитала да спаси горящия си брат.  Двамата са с множество изгаряния.

31-годишният димитровградчанин е с 30% изгаряния по цялото тяло, а сестра му с 10% - по ръцете, съобщиха от МБАЛ "Св. Екатерина" в Димитровград.

Пациентите са транспортирани в Клиниката по изгаряния в Пловдив. На пострадалия мъж са назначени и консултации с психиатър, за да започне постоянно лечение и диспансеризиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 11 години

Само хора със слаб характер могат да се палят не могат да се борят с проблемите който имат.Това е най-глупавото решение да си сложиш край на живота .Живота ни е даден да се борим и да сме силни пред проблемите който имаме.Какво да кажат недъгавите и съкати хора като гледат тия здрави мъже да се палят,сигурно си казват нека имам всички негови проблеми и още сто пъти повече проблеми ,ама само да съм здрав .който си слага край на живота е слаб човек не може да взема решения и да се бори със живота

38

Виденов :)

преди 11 години

Щом още не са започнали да палят парламента, значи още могат да търпят!

37

Анонимен

преди 11 години

Tия гербери подлудиха народа, сега ни Орешарски, ни, който и да дойде, не може да ни оправи за години напред

fallback