Снимка: БТА
fallback

Едва 14,4% от имащите право на глас са застанали пред урните в Стара Загора до 17,30 часа, отчитат от ОИК.

Два часа и половина пред края на изборния ден общо 21 460 старозагорци са отговорили на въпроса "Да бъде ли закрит Централен артилерийски технически изпитателен полигон "Змейово?".

Най-висока продължава да бъде избирателната активност в секциите в централната градска част - до 20 на сто, а най-ниска в селата и в СИК с номера от 132 до 138, които се намират в ромския квартал " Лозенец".

Oще по темата

Една заявка за осигуряване на специализиран транспорт за лица с увреждания на опорно-двигателния апарат или с увреждане на зрението е била приета и обслужена от служителите на общинската администрация.

Гласуването започна тази сутрин в 7.00 ч. и ще завърши в 20.00 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

do 40

преди 11 години

***!

38

До...

преди 11 години

Всички, които плюят по старозагорци, трябва да им се извинят. Ако се явяха достатъчно да гласуват, това щеше да означава, че искат или да се маха полигона или че си харесват въздуха. При положение, че замърсяването е от ТЕЦ-овете, това щеше да значи, че енергийната мафия е успяла.

37

До ...

преди 11 години

Всъщност не са *** тези, които не гласуваха. Хора от енергийния бизнес лансират идеята, че причината за обгазяването е полигона. Наблизи има няколко ТЕЦ-а на въглища и съществува особеност на движението на въздушните маси.

fallback