39

do 40

преди 11 години

***!

38

До...

преди 11 години

Всички, които плюят по старозагорци, трябва да им се извинят. Ако се явяха достатъчно да гласуват, това щеше да означава, че искат или да се маха полигона или че си харесват въздуха. При положение, че замърсяването е от ТЕЦ-овете, това щеше да значи, че енергийната мафия е успяла.

37

До ...

преди 11 години

Всъщност не са *** тези, които не гласуваха. Хора от енергийния бизнес лансират идеята, че причината за обгазяването е полигона. Наблизи има няколко ТЕЦ-а на въглища и съществува особеност на движението на въздушните маси.

36

go4i

преди 11 години

Тъпаните само мислят, че полигона е причина.

35

как да стане

преди 11 години

Като 70% от хората в града са от селата и естествено основния манталитет е такъв, без да се обиждат другите 30%. Град с много специфичен профил...мисленето е доста различно в сравнение с градове като София, Пловдив, Варна

34

Заралия

преди 11 години

Не съм искал референдум за тоя полигон щото съм компютърно грамотен и мога да видя пушеците на ТЕЦовете през Гугъл така че напълно естествено е да не ида на поредния измислен референдум за харчене на народни пари! Тия дет го измислиха този референдум са същите дето и за Белене похарчиха някой друг милион залудо !

33

асд

преди 11 години

Това доказва, че на българите демокрация не им трябва. Те вътрешно искат някой да застане начело на държавата и да им определя какво да правят, къде да живеят, какво да ядът и т.н. Искат всичко наготово да им се поднася, някой друг да мисли вместо тях, както е било по време на комунизма. Затова и толкова много милеят за него. Скапана нация, заслужаваме си управляващите и стригането.

32

Анонимен

преди 11 години

Затова трябва гласуването да е задължително "... но тебе пак ще те разбий у нас апатията".

31

муспи

преди 11 години

Затова пък изборите ги проведохме блестящо! Докарахме комунистите пак, които и никога не са си отивали - бойковата партия беше все от другари, народа привикна с мисълта че Сидеров е с дежурните 7%, а за него са гласували тези с доход до 500, а това е 91%. Всичко го направихме така сръчно, че Брюксел ни похвали.

30

granik

преди 11 години

Аз съм от Варна и въпреки многото неволи на града ми, не мога да си представя да живея в град от вътрешността на страната, като Стара Загора. Да не виждам морето, плажа,Галата, корабите,чайките, Морската градина, да не усещам полъха от морето....това за мен е непоносимо.

29

Анонимен

преди 11 години

Толкова е логично. Как ще се гласува за или против Змеево баш в годината на змията ? Имайте малко уважение. :-))))

28

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ОБГАЗЯВАНЕТО Е ОТ ТЕЦОВЕТЕ !ЗАЩО ХАРЧИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ?КАТО ЗАТВОРИТЕ ЗМЕЕВО И ПАК ИМА ОБГАЗЯВАНЕ КАКВА ДРУГА ТЪПОТИЯ ЩЕ ИЗМИСЛИТЕ ?

27

Анонимен

преди 11 години

не е смешно а е тъжно, после пак някой ще ни е виновен, а май на нас не ни пука. Срам.

26

Рашко Орешарски

преди 11 години

Хак да им е на всичките заралии ! Като не гласуват на референдума сега да не се чудят пияната Нона Караджова като им разправя че колите им изпускат фостген зарин и зоман . Турците по турско ги запалиха сега се горят сами тапанарите зобнирани и за БСП гласуват балъци ууууууууууууууууууу

25

Анонимен

преди 11 години

много хора не бяха чували че има референдум. Умишлено не беше разгласено

24

Анонимен

преди 11 години

аз на 24 май минах през Стара Загора. По центъра беше почерняло от ***, да умира този смотан циганизиран град бе. Да си построят ислямски център поне да свикват.

23

Анонимен

преди 11 години

Bulgarlar - aptal köle

22

Анонимен

преди 11 години

Закриваме тецовете и въздухът се очиства веднага! Пробвайте! Стига ревахте!

21

Али Баба

преди 11 години

Прави ли се референдум по такива празници? Хората просто ги няма в града. Или много умна глава е измислила датата, за да не стане референдумът.

20

Suklu

преди 11 години

Bulgarlar - aptal köylüler.