Снимка: Булфото, архив
fallback

Три товарни автомобила са катастрофирали на кръстовище в Карнобат. Инцидентът е станал снощи, съобщиха от ОД МВР Бургас.

Около 17.00 ч. вчера на карнобатското кръстовище, образувано от пътя София – Карнобат, и югозападния обход за автомагистрала "Тракия", са се ударили товарен автомобил "Камаз", с бургаска регистрация, управляван от 43-годишния М.Ж. от Карнобат; товарен автомобил "Пежо 308", със софийска регистрация, управляван от 63-годишния К.Ч. от Сливен и камион "Ивеко", със старозагорска регистрация, управляван от 32-годишния Й.С. от Стара Загора.

Няма ранени водачи и пътници. Нанесени са големи материални щети.

Причината за катастрофата е отнето предимство.

Шофьорът на "Камаз"-а е направил ляв завой, като не е  пропускал насрещно движещия се по път с предимство товарен автомобил "Пежо 308" и те са се ударили.

След удара "Пежо"-то се блъска допълнително и в изчакващия за включване в главния път София - Карнобат товарен автомобил "Ивеко".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Joro

преди 11 години

Добре че четвъртия и петия съответно бетоновоз Ферари и спортен кабриолет Скания успяха да спрат навреме и избегнат инцидента!

13

Анонимен

преди 11 години

Наскоро карах един тир Пежо 308. Много е тежък и дълъг. Трябва отдалеч да се изнася по завоите заради прицепа!

12

Анонимен

преди 11 години

Камаз, Бус Ивеко и Пежо - миниван това бяха участващите.Минах със семейството си точно след Камаза,който идваше от петолъчката и левия завой за Карнобат го взе толкова остро, че влезе в лентата за ляв завой към посока Бургас, където беше спрял човека с Пежото и го помля буквално. Добре ,че хората са добре , а тия от сайта доказват, че освен да плагиастват за друго не ги бива

fallback