Снимка: архив, Булфото
fallback

Пациент в смолянската болница сложи край на живота си, съобщиха от болничното заведение.

43-годишният мъж от Настан бил приет през изминалата нощ за лечение във вътрешно отделение на МБАЛ-Смолян с диагноза пневмония. Около 6.00 часа тази сутрин тялото му било забелязано да лежи в двора в северната част на двора на лечебното заведение, за което веднага е подаден сигнал на тел. 112, отбелязва "Фокус".

Рано тази сутрин той е напуснал стаята си. Впоследствие се установило, че бил излязъл на терасата на шестия етаж на отделението, в което се лекувал.

По неизвестни причини той прескочил през парапета, което се оказало фатално за живота му. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 11 години

Психотронно въздействие. Казах ви.

40

предлагам...

преди 11 години

...първият ден без самоубийци да го броим за празничен...

39

ф-1

преди 11 години

Отчаянието на голяма част от хората в безизходица е НЕПОНОСИМО.Безработните хора в БГ са най-много от цяла Европа като процент.Фирмите бездействат, смазани от бюрокрацията на държавата и неравнопоставеноста в сравнение с олигарсите и мутрите. малкото спечелените пари отиват за заплати, енергия и процентно високите осигуровки и всевъзможни таксиАко не бяха приходите от имигрантите,изхранващи близките си у нас, финансите на държавата биха свършили.Хитреца това го знаеше добре и затова избяга

fallback