Снимка: архив, Булфото
fallback

36-годишният Пламен Горанов, който се самозапали на 20 февруари пред сградата на Община Варна, е починал. Неприятната новина съобщи шефът на Военноморската болница в града полк.д-р Ивайло Въжаров.

Младият мъж е напуснал този свят снощи навръх националния празник на страната, около 20 часа.

Припомняме, че той посегна на живота си в знак на протест срещу управлението на Варна и поиска оставката на кмета на града Кирил Йорданов.

Oще по темата
Минути преди да се самозапали пред общината около 7.30 часа на 20 февруари той призовал с плакат и викове Йорданов да освободи кметския стол.

Младият мъж беше настанен в специализирана клиника с над 80 на сто изгаряния. До края си той не е дошъл в съзнание.

Кметът Кирил Йорданов вече на два пъти заяви, че няма да подава оставка. Той допълни, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

221

До 268

преди 11 години

"Еххх, слабите бушони гърмят най-напред" - много гнусно определение. Тъкмо обратното е - силните хора изгарят най-напред, защото много пъти действителността е твърде низка и непоносима. Историята също го е доказала, а ако на коментатор номер 268 не му се занимава с нея, нека погледне текста на Подуене Блус Бенд - Ден След Ден. Силните хора си отиват, остават храстите!!!Поклон пред паметта на момчето.

220

До БУНТ

преди 11 години

Долу всички работодатели, не искаме да работим, няма да ядем. Хайде всичко дружно назад към гората.

219

До 264

преди 11 години

Слушам и не вярвам на очите си! Ти нормален ли си ве? Ще се разхождаш с детето си. Да ти е живо и здраво, ако го имаш. Така ли ще му дадеш пример, ядоса се, не му хареса нещо и да направи същото. Тогава какво ще мислиш за този жест?

fallback