Около 1000 души излязоха на протест във Варна. Снимка: Булфото
fallback

Над 1000 души във Варна и повече от 200 души в Пловдив излязоха за пореден път на протест срещу високите сметки за ток, предаде ”Фокус”.

В морския град шествието мина по централните улици и блокира за кратко движението на бул. "Владислав Варненчик” в района на Автогарата в посока бившия офис на електроразпределителното дружество във Варна и бул. ”Мария Луиза”.

Протестиращите размахваха националния флаг и носеха плакати с надписи ”ЕРП-тата държавни” и ”Така ще е до победата”.

Протестът в Морската столица премина при засилено полицейско присъствие.

В Пловдив пък близо 200 души се събраха да протестират срещу високите си сметки за ток. Пловдивчани се събраха пред сградата на енергоснабдителното дружество, за да изразят публично своето недоволство от завишените сметки за консумирана електроенергия. Преди да стигнат до сградата, те преминаха по главната улица на глада.

Това са поредните протести срещу високите цени на електроенергията и високите декемврийски сметки на потребителите. Днес софиянци се събраха пред ДКЕВР, за да изразят недоволството си. Протестиращите се готвят да излязат на улицата и следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

ЧЕЗАРИ

преди 11 години

След извършена проверка по подаден сигнал и с оглед категоричното становище на представителите на мажоритарния акционер на ЧЕЗ Разпределение България АД бяха констатирани нарушения в дирекция Експлоатация и поддържане. Ръководството на компанията взе решение и считано от 04.12.2012 г. освободи:Г-н Андрей Живков, ръководител на направление Столично в дирекция Експлоатация и поддържане, и Красимир Биджов, ръководител на звено РЗ Витоша 3 в същата дирекция.

70

искания

преди 11 години

ЕРП и Нефтохим-НАРОДНА СОБСТВЕННОСТ!ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НА ТЪРГОВИЯТА СЪС ЗЪРНЕНИ ХРАНИ!

69

ЗАТВОР ЗА БОЙКО!

преди 11 години

БОЙКОВАТА ЗИМА ДОЙДЕ-НАРОДА БЕДЕН И ГЛАДЕН ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦИТЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ТЕБ БОЙКО МАФИОТОВ БУДЕВ.ЗАТВОР ЗА ТЕБ И ЗА ПАРТИЯТА ТИ ГЕРБ-ГРАБИТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТЕ ИЗРИТАМЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ СРЕЩУ ТИЯ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ И СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЧНИ!СТИГА ТАЯ ТИРАНИЯ.СМЪРТ НА ДУШМАНИТЕ!ДА СТРОШИМ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ!БУДА И КЛИКАТА ОКОЛО НЕГО В БЕЛЕНЕ ДА СТРОИ ПРИНОДИТЕЛНО АЕЦ!

fallback