Снимка: БТА
fallback

Продължават усилията за преодоляване на тежката зимна обстановката в източната част на страната, съобщиха от Агенция "Фокус".
Пожарникари и спасители цяла нощ са оказвали съдействие.  138 закъсали автомобила са били извлечени до 6.00 часа тази сутрит. Те са евакуирани, а намиращите се в тях 521 човека - превозени. Захранването на още 120 селища е нарушено.

Положението остава бедствено в област Шумен, разградските общини Исперих и Самуил, общините Суворово, Долни Чифлик, Вълчи дол, Бяла, Дългопол, Аксаково, Ветрен и Аврен – област Варна и бургаската община Руен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

УУУУ

преди 11 години

КАКВО СТАВА НАЛИ БОКО МУТРАТА ГИ ЛОВЕШЕ ВЪВ ВЪЗДУХА

53

Шуменец

преди 11 години

Снежната покривка е около 60см.Сутринта не можехме да отворим вратата на блока,че викахме съседи от другия вход да изчистят.Навятият сняг стигал почти до бравата.Отделно нямахме и хляб,защото камионите не можеха да влязат в града за да доставят.На работа който успял да не затъне отишъл.Из града се движат само джипове и няколко таксита смелчаци,които не могат да обслужат всички.Снегорини видях няколко и всички бяха с вдигнати гребла.

52

Анонимен

преди 11 години

че как да се чистят пътищата като управляващата мафия направи горивата безбожво скъпи..парите от винетки и данъци потйват в техните джобове..естествено че няма как да стане!това е положението!ще чакаме природата квото направи.

fallback