54

УУУУ

преди 11 години

КАКВО СТАВА НАЛИ БОКО МУТРАТА ГИ ЛОВЕШЕ ВЪВ ВЪЗДУХА

53

Шуменец

преди 11 години

Снежната покривка е около 60см.Сутринта не можехме да отворим вратата на блока,че викахме съседи от другия вход да изчистят.Навятият сняг стигал почти до бравата.Отделно нямахме и хляб,защото камионите не можеха да влязат в града за да доставят.На работа който успял да не затъне отишъл.Из града се движат само джипове и няколко таксита смелчаци,които не могат да обслужат всички.Снегорини видях няколко и всички бяха с вдигнати гребла.

52

Анонимен

преди 11 години

че как да се чистят пътищата като управляващата мафия направи горивата безбожво скъпи..парите от винетки и данъци потйват в техните джобове..естествено че няма как да стане!това е положението!ще чакаме природата квото направи.

51

деди до60

преди 11 години

*** снощи минах с хенгер през , от Търговище през баира ивсичко беше ОК, качих се без проблеми с22 товар и вечерях при кадъната преди хубавото село

50

Анонимен

преди 11 години

NE moga da razbera zasto psuvat i davat vlakovete zasto nikoi ne kazva che patistata i avtobusi nirma ot Varna viziram nali se biat v gardite za magistralite snosti mi se naloji da patuvam AVTOGARATA NIAMA KIORAV AVTOBUS VLAKOVETE MOJE DA E SAS ZAKASNENIE NO PATUVAT I BESE TOPLO PONE starite hora kazvat lete s abichka zime s torbichka vzemate voda i hliab i kato se naloji napat

49

И ще грейне Слънцето

преди 11 години

Премиерът Слънце не ще да огрее над за да се стопи снегъъъ ,изглежда Станишеффф пак го е ядосъъъл . Подгответе му една лентичка за рязане за да му се върне настроението. Аааа забравих ,може да е заспал горкия щот много пътува със самолетъъъ, кат се събуди ще огрее и снегъъъ ще се стопиииииии ураааааааааааааааа да живее ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕЕЕЕ и лошият материал ,студентите овчари и кучетата.

48

Българин

преди 11 години

До мммПрав си приятелю, само Дядо Господ не меси, Той може всичко, а от нас толкоз!

47

ммм

преди 11 години

Тези хора, които само реват и се оплакват от почистването, никога не са били по тези места при снежна виелица, кратуните им не могат да разберат, че при такова време - Няма начин да се изчисти, ако ще и Господ да слезе! Само празна глава може да седи и да се оплаква! Ами дайте да се опитаме да спрем и земетресенията! Нали плащаме данъци?

46

Анонимен

преди 11 години

Има моменти, в които човек трябва да се нагажда според природата, а не да нагажда природата според личните си нужди. Аз пък се радвам на снега, малко да позабавя темповете на ежедневието. Почивам си в къщи, правя нещата за които преди не ми оставяше време. Навън е спокойно..

45

Георги

преди 11 години

Абе хора вие *** ли сте не мога да разбера ?! Зима е! Първо, че няма много пари за снегопочистване и второ, че като вали сняг няма как да вървят машините постоянно и да чистят... Стоите си в къщите и си пийте виното или си вършете някаква домашна работа. Аз така правя. И в германия бедстват хора, където подръжката на пътищата им е на светлинни години от нашата. Всичко е нормално.. престанете да ревете и да се оплаквате.

44

Анонимен

преди 11 години

Министър Павлова вчера каза, че няма бедстващи хора и за днес до обяд пътищата ще са изчистени!!!!!!!!!!!!!!!! Ех на кого да вярваме - на госпожа министърката или на статията? Дано Дядо Божо се смили и да се вдигнат температурите, че да се стопи снежеца. Явно не успяха да ХВАЩАТ СНЕЖИНКИТЕ ВЪВ ВЪЗДУХА, НО КАКВО ПЪК, НИЕ ВЕЧЕ СВИКНАХМЕ ДА НИ ЗАЛЪГВАТ.

43

Анонимен

преди 11 години

До 45 *** и заблоден си,когато има силен вятър придрожен със снеговалеж никой не може да ти помогне,и автомобилът който карам е 2005 г. и накрая поварвай ми аз съм закъсвал но не се оплаквам.

42

Анонимен

преди 11 години

А онази *** /дебелото Лили/ какво се цепеше 2 дни поред с "Няма бедстващи хора"? И къде е главният герой на държавата да ни светне как да се борим с виелиците?

41

Анонимен

преди 11 години

Бедствено е положението за прасетата - започва свинчокола, наздраве.

40

Гошо Тъпото

преди 11 години

Не се правете на...изненадани;това е в резултат на...глобалното затопляне;какво ли ще...стане,като застуди.

39

Ицо

преди 11 години

В щатите кой ли е виновен за снежните бури,я някоя мутра,я някой бизнесмен, я някоя тиква може би?

38

Ицо

преди 11 години

Аве що в новината за бурите в САЩ никой не пише ,а тука голямо плюене пада ве ,всички сте мн. *** ве .

37

Анонимен

преди 11 години

До 35Ти ако живееш още в Десетия конгрес на БКП през 71 година, ние вече сме много напреднали с материла . Отдаван свърши комунистическия държавен стой.

36

Анонимен

преди 11 години

Булгаристанеца като му кажат, че ще има буря и да не пътува с колата, все едно му казват да направи обратното и после реве.

35

Анонимен

преди 11 години

Голяма изненада - зимата вали сняг.