Снимка: архив, Булфото
fallback

39-годишна загина на място, а дете на 4 години в кома след жесток пътен инцидент, информираха от полицията във Варна. Катастрофата станала малко след 8.30 часа на пътя Варна-Балчик, на 6 км. от село Осеново.

При катастрофата са пострадали още 23-годишна жена и дете на 2 години. Те са във варненската болница "Света Анна", но опасност за живота им няма.

В много тежко състояние в реанимацията на здравното заведение е другото дете, което е на 4 години. То е с фрактура на черепа и множество сериозни контузии.

Лекарите се борят за живота му. Все още не е ясно какви са причините за зверския сблъсък, при който са се ударили "Опел Тигра" и джип "Тойота".

По непотвърдена информация леката кола се е занесла и завъртяла на пътя, а върху нея е връхлетяло тежкото возило. Причините тепърва предстои да бъдат установени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

––––––––––––––––––––

преди 11 години

Жена шофьор, с най-смешната селска бегачка Опел Тигра, че и по мокър зимен път = невероятна комбинация. Жените шофьори са 2 вида - страхливи, карат с 20 по пътя и заобикалят всичко на 2 метра. Другия вариант са жените 'всичко мога, всичко знам, самочувствието ми е огромно и в шофирането' Мисля че тази с Тиграта е била от втория тип.И е убила себе си, както и детето си ! Със счупен череп и множество контузии човек няма да стане от него...

22

ан

преди 11 години

щом има убит човек,трябва да се лежи в затворпоне 5 години и доживот изплащане на заплата,която е получавал убитияда видим как ще станат внимателниотиде си в гроба невинен близък човек,а убиеца си стои на топло,а нашия живот се промени тотално,а живота на детето музнаете ли колко е трудно да обясниш на едно 3годишно дете къде е баща му и как вече пета година му маха с ръчичка към звездитеами когато някой баща си вдигне детето на ръце и то гледа жално

21

до 6

преди 11 години

Ти като си *** и оранжев буркан да имаш все си тая...

fallback