23

––––––––––––––––––––

преди 11 години

Жена шофьор, с най-смешната селска бегачка Опел Тигра, че и по мокър зимен път = невероятна комбинация. Жените шофьори са 2 вида - страхливи, карат с 20 по пътя и заобикалят всичко на 2 метра. Другия вариант са жените 'всичко мога, всичко знам, самочувствието ми е огромно и в шофирането' Мисля че тази с Тиграта е била от втория тип.И е убила себе си, както и детето си ! Със счупен череп и множество контузии човек няма да стане от него...

22

ан

преди 11 години

щом има убит човек,трябва да се лежи в затворпоне 5 години и доживот изплащане на заплата,която е получавал убитияда видим как ще станат внимателниотиде си в гроба невинен близък човек,а убиеца си стои на топло,а нашия живот се промени тотално,а живота на детето музнаете ли колко е трудно да обясниш на едно 3годишно дете къде е баща му и как вече пета година му маха с ръчичка към звездитеами когато някой баща си вдигне детето на ръце и то гледа жално

21

до 6

преди 11 години

Ти като си *** и оранжев буркан да имаш все си тая...

20

Дo 24

преди 11 години

Колата, в която е починала жената, е била карана от мъж, другата кола също е била карана от мъж. Споко, жените не правят такива катастрофи със загинали, техният патент е ожулване на брони поне веднъж седмично.

19

Анонимен

преди 11 години

някои карат като безсмъртни , но Господ си знае работата

18

съгласна с 14

преди 11 години

Свекър ми загина като пешеходец, блъснат от кола. Шофьорът се отърва с пробация, като оспорваше дори изземането на автомобила, защото му трябвал - бил спестявал за него и "си вършел работа". Настояваше, че обезщетението трябва да бъде изплатено от застрахователите, без той лично да бъде засегнат...Господ да пази ранените деца и... мир на душата на загиналата!

17

az

преди 11 години

Пътя е непочистен минах от там час след катастрофата,има коловоз в завоя който поднася и с ниска скорост да си пак е трудно. Незнам само защо плащаме данаци,винетки,гражданска отговорност,за да се убиваме ли по не зависищи от нас обстоятелстав?

16

работещ в Спешна по

преди 11 години

Порочна журналистическа практика!!!!! При всяко ПТП, при самоубийство, ,при побой, при обесване или смърт лепват снимка на линейка на Спешна помощ!!!! Как нямаше ПОНЕ ЕДИН БЛАГОДАРЕН ,КОЙТО ДА СЕ "СНИМА" С ЛИНЕЙКАТА! По този начин подвеждате обществото да ни свързва винаги с болка и беда......?!?!

15

az

преди 11 години

petel.bg/KADRI-OT-ZVERSKATA-KATASTROFA-KRAY-VARNA--ZHENA-POCHINA-NA-MYASTO--FOTO--__26423

14

ех

преди 11 години

Можеби някои ден ще се научим да караме.Спазваи дистанция, зима е,караи по бавно.Смени гумите.Трагни по рано за да стигнеш на време.И наи важното сядаики зат волана в ръцете ти е твоя и живота на другите учасници в движенеито.

13

Анонимен

преди 11 години

Тоя и пътя Варна - Бургас са пътища към ада.Атмосферните условия на Варна - Балчик са понякога с голяма аномалия.При 20 градуса във Варна на платото- поледица 10 см някаде 20 дена след последния ден със средна 0.Вятър ,имаше и дупки коварно.

12

Анонимен

преди 11 години

Бог да я прости жената и дано се оправи детенцето! Шофьори, нека много да внимаваме, независимо каква кола караме, само така можем да намалим пътните инциденти, много много внимание, друг изход няма

11

до 13

преди 11 години

Оф, хора така и не разбрахте. Не беше съдията виновен за присъдата на ставийски, а депутатуте. По онова време законът беше такъв, че за подобно нещо, ако нямаш провинения предишни и под определени промили (той беше една идея под) ти дадат условна присъда. Има стотици подобни случаи, където убийци на пътя се измъкваха с условни. Ставийски беше популярен, за това стана известен. Затова бяха и всички протести на загинали деца на пътя да се промени закона, и го промениха, макар и не достатъчно.

10

Анонимен

преди 11 години

Едната причина е алкохола.Но никой не иска да го пипне сериозно.За шофиране след пиене на алкохол в Испания се конфискува колата.А тук-наказанието сигурно е като на Ставийски-и двама човека да затриеш-голяма работа!Плащаш и бягаш да се пързаляш в Русия.Дори никой не смее да спомене името на "съдията " издал тази псевдоприсъда.Ха да видя коя медия първа ще огласи името му.За толкова години -пълно мълчание.Явно не им стиска.

9

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА МУТРИТЕ КОИТО РАЗДАВАТ КНИЖКИ НА КЬОРАВО КЬОПАВО КУЦО И СЪКАТО. ТАКА ЧЕ КОЙТО ОЦЕЛЕЕ НА ПЪТЯ СЛЕД ШОФИРАНЕ ТРЯБВА ДА ДАВА КУРБАН ЧЕ СЕ Е ПРИБРАЛ ЖИВ И ЗДРАВ. САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ЕДИН ОТ ТИЯ ДЕТО КАРАТ ЖИПКИТЕ ЩЕШЕ ДА МЕ НАПРАВИ НА КАЙМА САМО БЪРЗАТА МИ РЕАКЦИЯ И ДЪЛГОГОДИШНАТА МИ ПРАКТИКА МЕ СПАСИХА ОТ ЧЕЛНИЯТ УДАР. А ТАКИВА СЛУЧАЙ СА ХИЛЯДИ И ПО НЕОПИТНИТЕ ШОФЬОРИ ЗАГИВАТ НА МЯСТО.

8

Анонимен

преди 11 години

Ако се раздели броят на загиналите в катастрофи в САЩ и България на населението. се получава приблизително едно и също число.Така,че номер 4 е прав.Интересно дали има страна където този показател е по нисък,за да сравним там какво е направено за да се намалят жертвите на катастрофи.Заслужава си.

7

от 3 до 7

преди 11 години

Салахадине, бокс не гледам, защото не ми остава време от постоянно шофиране. Иначе (нищо лично) ако мисля като теб и не само аз, означава да продължавам да се съгласявам с неправдата и корупцията, съмнителни разследвания и т.н. Нали все от някъде се почва бе момко?! Това е едно добро решение за камера в автомобила, най-малкото, защото дава ЯСНОТА, кой е виновен! Когато изложа фактите пред корумпирания съдия, дори отново да проговори корупцията в него, има по-горни инстанции.

6

Анонимен

преди 11 години

Така е, като седнеш зад волана с единия крак си в гроба, а с другия в затвора. Не искам да съм на мястото на роднините.

5

Анонимен

преди 11 години

Най-вероятно й е изгоряла крушката на единия фар и затова автомобилът е поднесъл. Ако светеха и двата фара това нямаше да се случи, нали затова ги светнахме?

4

До ясен

преди 11 години

В САЩ има по над 45000 загинали при катастрофи на година. Недей да обиждаш народа ми! Тази катастрофа е инцидент и се случват хиляди подобно всеки ден по целия свят. Това, че някой е загинал не ти дава право да злобееш срещу народа, ясно ли ти е ясене!