Снимка: архив, Булфото
fallback

Момичето, което се хвърли вчера следобед от Аспаруховия мост във Варна, е на 16 години и е от село Езерово.

По неофициална информация девойката предприела фаталния скок заради семейни и училищни проблеми.

Чашата преляла часове преди да полети от 52-та метра височина на съоръжението, когато за пореден път се скарала със своите родители. Тогава избягала от дома си и повече не се върнала.

Oще по темата

Притеснените родители сигнализирали полицията за изчезването на дъщеря си около денонощие по-късно. Минути по-късно те научили, че детето им се е самоубило.

От Варненската районна прокуратура съобщиха, че няма данни за насилствена смърт и престъпление и че е образувано досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

До Човекът Долар

преди 11 години

От известно време следя форумът на сайта и забелязвам *** публикации които пускаш под различни имена. Изключително гнусно и жалко е да пишеш подобни неща под такава новина,да това не е начинът да се решават проблеми но има чуствителни хора с по лабилна псхика които не издържат на напрежението. Най забавното е , че ми пишеш за някви офиси и акции а всъщност си някое жалко чиновниче с 500 лева заплата на което шефа като му се скара и си излива злобата в интернет.СМЕШЕН СИ!!!

59

jan

преди 11 години

ivan-verona-italiaДа живееш в Италията и да си избягал от стадото и още не си си сменил името.Не те ли е срам да казваш, че си българин, защото мен ме е срам, че ти си такъв.

58

none

преди 11 години

60 процента от българите имат проблеми, неразбирателства, несбъднати мечти и какво ли още не. Добре че търпят, мъчат се, борят се и не са хукнали да се хвърлят от мостове и др.Абе всеки има глава на раменете си, да я използва! НО да мисли преди да върши! Да се консултира с някого, дори и да е непознат....

fallback