60

До Човекът Долар

преди 11 години

От известно време следя форумът на сайта и забелязвам *** публикации които пускаш под различни имена. Изключително гнусно и жалко е да пишеш подобни неща под такава новина,да това не е начинът да се решават проблеми но има чуствителни хора с по лабилна псхика които не издържат на напрежението. Най забавното е , че ми пишеш за някви офиси и акции а всъщност си някое жалко чиновниче с 500 лева заплата на което шефа като му се скара и си излива злобата в интернет.СМЕШЕН СИ!!!

59

jan

преди 11 години

ivan-verona-italiaДа живееш в Италията и да си избягал от стадото и още не си си сменил името.Не те ли е срам да казваш, че си българин, защото мен ме е срам, че ти си такъв.

58

none

преди 11 години

60 процента от българите имат проблеми, неразбирателства, несбъднати мечти и какво ли още не. Добре че търпят, мъчат се, борят се и не са хукнали да се хвърлят от мостове и др.Абе всеки има глава на раменете си, да я използва! НО да мисли преди да върши! Да се консултира с някого, дори и да е непознат....

57

Човекът Долар

преди 11 години

Аз работя на Wall Street и заради безкомпромисните ми финансови наказания не един и двама са взели съдбоносното решение да не търпят финансов разгром.Sent from my iOffice

56

Анонимен

преди 11 години

Деца, не плащайте с живота си за някаква кавга, временен проблем или неразбирателство. Живота няма цена той е божи дар.

55

До 64

преди 11 години

Да бе да. Нека вземем типична извадка от народа - земи всичките си съседи примерно, плюс първите 300, които срещнеш на улицата и си ги представи в парламента и по министерствата. 100% ще са много по-продажни, долни и егоистични *** и престъпници от тези, които са в момента. Не са виновни управляващите, че манталитета на българина е такъв. Виновни сме всички ние, а те са само представителна извадка. И трябва по-бърз да го осъзнаем, за да започнем да се променяме.

54

Анонимен

преди 11 години

nee vinovno momicheto a razsipnicite i izmenicite vragovete na rodinatdini koito 23 godini ypravliavat darjavata i dokaraxa xoreata ymishlenno do mizeria .

53

родител

преди 11 години

Каква трагедия . Нямам думи. Мир на душата му. То на тази възраст са много чувствителни. Горките родители. Живота им приключи.

52

Вики

преди 11 години

Лека му пръст на момичето. Децата имат нужда от подкрепа и разбиране за са съумеят да изминат не лекия път на порастването, а не от скандали и обвинения. Но за съжаление много деца нямат тази подкрепа и не я получават нито вкъщи нито в училище. Като гледам каква простотия и безпаричие, все повече и повече се шири в България, в това селце кой знае какъв живот е водело това момиче.

51

психо

преди 11 години

абе хайде сега! Всички сме били тийнс, всеки се е карал с родителите си за едно или за друго, просто има нормални хора, има и такива с психически отклонения ( явни или скрити). Повече от ясно е, че нормален човек не би се самоубил.....това е типично решение на проблемите за всички психари!!!!

50

ivan-verona-italia

преди 11 години

PREMIER - POJARNIKARPREMIER - MAFIOT DARJAVA - KO4INA DARJAVA - LUDNITSA NAROD - PROST NAROD - STADO

49

Анонимен

преди 11 години

предполагам че много малко от вас знаят какво е всяка вечер да се караш с родителите си и те да не те оценяват. ако това е така, ако може замълчете. Благодаря.

48

Самоубийството е....

преди 11 години

...еднопосочен билет за АДА...!!!Смъртен грях.

47

Anonimen

преди 11 години

Време е да разберете че ние не сме грешни и няма нужда да казвате "Бог да прости" Това мислене е твърте остаряло !

46

до 53

преди 11 години

Майтапите ти са *** и неуместни, ходи се майтапи в други теми или ходи се гръмни, ако не можеш да схванеш кое е неуместното в случая.

45

Брюкселско зеле

преди 11 години

До ivan-verona-italiaСтой си в Италия щом ти е хубаво,ама да плюеш милата ми Родина България недей моля ти се !"Горда Стара планина, до ней Дунава синеййй........."

44

47 до 52

преди 11 години

Абе пич, майтап да става, и без това момичето си е отишло от този свят вече. И да пишем тук няма да я върнем само си хабим клавиатурите.

43

раф до 47

преди 11 години

до 47ако нямаш смелост да скочиш и ти от Аспаруховия ела ми кажи - аз ще те бутна лично!!как може да си такъв *** и да се отнасяш така към толкова сериозно нещо!!!

42

Алов

преди 11 години

Омлет...

41

Dysphoria

преди 11 години

Лека й пръст на момичето и Бог да й прости!Отделно, винаги съм знаел, че е пълно с абсолютно ***, но огромна част от коментиращите тук успяха да ме изумят за пореден път. Намесват политика, намесват психични проблеми, това било глупост и т.н.!?! Хора, вие опитвали ли сте някога да помислите? Имате ли представа колко сериозен е проблемът? Особено с деца на такава възраст... Трагична картинка...