Ваньо Танов. Снимка: Булфото
fallback

До средата на следващата година България ще има една от най-модерните митнически администрации, и като техника, и като хора. Дотогава митниците ни ще бъдат 100 процента електронни, заяви директорът на митниците Ваньо Танов пред БНР.

През последните две години и половина са назначени 600 души, а в момента 160 се обучават по европейски програми.

Вече има координационни центрове във всяка една от митниците, прави се анализ на всички стоки, които влизат в България, както и транзитните.

По думите му, реформата в сектора обяснява задържането на рекордните количества амфетамини и други рискови вещества.

По отношение на събираемостта на приходите планът се преизпълнява. Няма митническа администрация в ЕС, която да има такива сериозни резултати, а такъв ръст в приходите никой не е постигал в условията на криза, похвали се Ваньо Танов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

9689

преди 11 години

Агент Гергов пак лъже.Има осъдени дребни рибки за разговори по телефона,пък и помним Мишо бирата/да го прости бог/но за държавна измяна?

50

Анонимен

преди 11 години

Американски спътници са установили ,че на Българска територия под Пирин и Родопите има злато на стойност 1 трилион долара. Братя българи , Вие сте най-богатите хора в целият свят. Остава да си върнем златото и България !Прочетете повече на x2012x.blog.bg/***/2012/08/28/bylgariia-e-nai-bogata-strana-v-celiiat-sviat.993869

49

Анонимен

преди 11 години

поелсъмтамангжимент...обещалсъмданегiзакачам...аиизбориидват-паратрябва...знаеш-закоситам...даслушкаш...иизпьлнявашистигастиязаписи...студиолирьководиш....илипарапраим

fallback