Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж на 44 години пострада тежко при производствена авария в завод "Дружба", съобщиха от ОДМВР в Разград.

Инцидентът е станал около 19 часа вчера в цех за леене на бутала. Машина тип MSB-2 внезапно се възпламенила, а леярът Р.С. от Разград се оказал в непосредствена близост до пламъците.

Пострадалият работник е откаран в разградската болница с изгаряния по цялото тяло и крайниците, откъдето е транспортиран в болницата в Русе. Там е настанен в Интензивното отделение с опасност за живота, според информацията на полицията той е с 60-65 процента изгаряния.

Причините за инцидента се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

анонимен стоян

преди 11 години

Дано има късмет да прескочи лошото.При пресоване на алуминиеви сплави ,за да бъде качеството както трябва ,температурата на стопилката трябва да бъде около 700 гр.Машините имат хидросистеми за затваряне на формата и при тази температура ,все едно да наливаиш масло в огъня,както е и станало.Новите управлявящи се интересуват да върви работата ,а пъкТБТ е абстрактно понятие.Изискване на новият световен ред за малките държави.

6

Анонимен

преди 11 години

Жалко за човека!А у нас вече 23 години държавата я НЯМА.Да няма кой да наложи изпълнението на правила, норми, стандарти дори съдебни решения

5

Шибан Реалист

преди 11 години

Да не би да е станало нещо ново под слънцето?!?!.... Когато се работи БЕЗ АБСОЛЮТНИ НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА РАБОТНОТО МЯСТО.... Когато се работи със СТАРА И АДСКИ АМОРТИЗИРАНА ТЕХНИКА ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ В АБСУРДИСТАН.... Когато на никой не му пука за никой и нищо.... ОСВЕН РАЗБИРА СЕ ДА ИЗКАРА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ГЪРБА НА НЯКОЙ ДРУГ И ОТ "ПРЪДНЯ БОЯ ДА ПРАВИ".... Когато всичко е ЗАНЕМАРЕНО ТА ДА СЕ ЧУДИШ ДА ПЛАЧЕШ ИЛИ ДА СЕ СМЕЕШ.... КАКВО ДРУГО ИСКАТЕ ДА СТАВА ТОГАВА?!?! :(

fallback