Снимка: Булфото
fallback

Над 140 кг риба е възбранената и бракувана по време на съвместните проверки на инспектори на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) и Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

По-голямата част от проверките са извършени по Черноморието.

Инспектори към ИАРА са съставили общо 18 акта за нарушение на търговци, съгласно Закона за рибарството и аквакултурите за липса на документи за произход на рибата, като пет от тях са съставени за продажба на маломерен калкан в заведение и за нерегламентирана продажба по Южното Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Цацата

преди 11 години

Ако тия *** от Герб почнат да ми пречат и да ме преследват да избивам делфини, после няма да гласувам за тях! Така да знаят! Делфините ядат МОЯТА риба, дето си я отглеждам в морето!

5

Анонимен

преди 11 години

Ние, рибарите, мразим ГЕРБ, щото ни пречи да крадем! По времето на всички останали суи крадехме както си искахме. Е, и те си крадяха, ама това не ни бъркаше! Долу тия, които ни пречат да крадем, които и да са те!

4

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

fallback