Снимка: Bulphoto
fallback

Полицаи съставиха три акта на 34-годишен мъж от гр. Върбица след сигнал, че продавал незаконно риба, съобщиха от ОД на МВР в Шумен.

Вчера преди обяд е получен сигнал от граждани и служители на Изпълнителната агенция "Рибарство и аквакултури", че неизвестно лице продава риба във Върбица. След бърза реакция на полицията на улица в града е спрян шофьор на лек автомобил "Опел Астра" с шуменска регистрация.

При извършената проверка е установено, че водачът С. И. от Върбица превозва в автомобила 6 кг риба, която е иззета от служители на ИАРА, а по Закона за рибарство и аквакултури му е съставен акт.

При последвалата проверка от полицейските служители е установено, че водачът шофира без свидетелство за управление на моторно превозно средство, както и без задължителната застраховка "Гражданска отговорност". На С. И. са съставени още два акта - по Закона за движение по пътищата и по Кодекса за застраховането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 11 години

не я е продавал ами я е купил.а този дето я продава от върбица си плаща и от ИАРА-та не го закачат

31

Анонимен

преди 11 години

И тая риба на снимката е минала покраи 6-те кила риба на човечеца...ама карай, шаренията да върви. Какво общо с истината! На булфото архива е пълен с предварително заснети нещица.

30

do n30

преди 11 години

Мисли преди да пишеш глупости. Ами ако този некадърен шофьор сгази някой?

fallback