Плакатът за мача
fallback

Сензационни "трансфери" за днешния мач срещу шампиона на България "Лудогорец" готви най-силният аматьорски футболен клуб – "Витоша" (Бистрица).

Почти сигурно няколко от звездите на родния футбол ще подсилят "тигрите" на премиера Бойко Борисов, макар и само за един мач.

По всяка вероятност в шоумача в състава на "Витоша" участие ще вземат националите Ивелин Попов, Станислав Манолев и Иван Бандаловски, както и звездата и голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес.

Според непотвърдена информация покана за участие в мача е получил и Димитър Бербатов, но на този етап не е сигурно дали той ще поведе атаката на "тигрите" заедно с Бойко Борисов.

Oще по темата

В Разград от няколко дни се радват на специални плакати за срещата, на които са изобразени министър-председателят Борисов и треньорът на шампионите Ивайло Петев.

Премиерът ще открие днес в Разград новата база на "Лудогорец" – "Гнездо на орли".

В базата с площ 40 декара са вложени над 11 млн. лв. Тя разполага със затревен терен с размери 105 на 68 м, тартанова писта и терен с изкуствено покритие.

За малките от школата са изградени два мини терена с изкуствена трева, които ще може да бъдат покривани.

Комплексът има спа център, фитнес, лекарски кабинети и фенмагазин. До края на годината ще бъдат построени още два терена с естествено покритие и осветление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Б С П

преди 11 години

Бойко,сопри се бе айдук,с айдук

117

vinetu

преди 11 години

Nqma nachin bash tigyra da ne bie pone 3 duzpi. Ega vkara edna, che da se razpishe.

116

ПФЮЮЮЮ

преди 11 години

*** БОРИСОВ Е НА ПЪТ ДА НАДМИНЕ И КАЛИГУЛА - ПО РАЗГУЛ, ПО ЛУДОСТ, ПО АЛЧНОСТ И ЖЕСТОКОСТ.НА ТОЯ ДЕБЕЛОГЪЗ ПЪРДЯЛНИК НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА НАРОДА.ЧУДИ СЕ КАК ДА СЕ НАЧЕКНЕ, ЗА ДА СИ ПОГЪДЕЛИЧКА *** МУТРЕНСКО ЕГО.ИСТИНСКИ ****АЛ, САМОЗВАНЕЦ И НАГЪЛ ЕГОИСТИЧЕН НАРЦИС.

fallback