Снимка: архив, Impact Press Group
fallback

Четиригодишно дете загина, след като било ударено от кола в софийското село Искрец, съобщи МВР.

Инцидентът е станал тази сутрин в 8.32 часа на селския път на разклона за село Брезе. Там са играли деца и едно от тях – четиригодишното момченце е било блъснато от лек автомобил „Ауди” 80.

По първоначална информация автомобилът пред аудито е видял децата, които притичвали и е спрял, а вторият водач тръгнал да го заобикаля.
При заобикалянето той е ударил детето в насрещното платно. Момченцето е починало по пътя за болницата.

Виновният шофьор е останал на местопроизшествието, получил е сърдечна криза от притеснение и е транспортиран в болницата в Своге, съобщи „Фокус“.

На мястото на инцидента се извършват огледи и се изясняват обстоятелствата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

аз

преди 11 години

Човек не се буди с мисълта как точно днес ще сгази някого.Вярно е ,че мнозина карат безумно вероятно именно поради факта ,че не допускат подобно нещо да им се случи.В края на краищата има ли по - страшно нещо от това да живееш с факта ,че си причинил нечия смърт, когато дори собствената ти съвест те обвинява.

78

пм

преди 11 години

неграмотен скапан ***. турбо ***.ще ми пили гуми на тесния път в насрещното.да не си сам на пътя в селото бе безгръбначно.изпробвай си простотията някъде в дерето встрани от пътя.незнам кой те е търпял до сега на пътя.ако бях там щях да ти сритам *** още първия път когато си минал с *** газ по прашния път пълен с деца.нямаше да се стигне до тази ситуация.хора. моля не толерирайте убийците по пътя. направете им поне знак или културна забележка.ще спасите детски животя

77

Анатема

преди 11 години

"Два автомобила са се ударили челно на Южната дъга на Околовръстен път. Катастрофата е около разклонението за Симеоново, а инцидентът е предизвикал голямо задръстване. Има пострадали, но няма загинали. Двама души са откарани в болница. На мястото на инцидента се прави оглед. Движението е затруднено." Не се шофира адекватно.

fallback