79

аз

преди 12 години

Човек не се буди с мисълта как точно днес ще сгази някого.Вярно е ,че мнозина карат безумно вероятно именно поради факта ,че не допускат подобно нещо да им се случи.В края на краищата има ли по - страшно нещо от това да живееш с факта ,че си причинил нечия смърт, когато дори собствената ти съвест те обвинява.

78

пм

преди 12 години

неграмотен скапан ***. турбо ***.ще ми пили гуми на тесния път в насрещното.да не си сам на пътя в селото бе безгръбначно.изпробвай си простотията някъде в дерето встрани от пътя.незнам кой те е търпял до сега на пътя.ако бях там щях да ти сритам *** още първия път когато си минал с *** газ по прашния път пълен с деца.нямаше да се стигне до тази ситуация.хора. моля не толерирайте убийците по пътя. направете им поне знак или културна забележка.ще спасите детски животя

77

Анатема

преди 12 години

"Два автомобила са се ударили челно на Южната дъга на Околовръстен път. Катастрофата е около разклонението за Симеоново, а инцидентът е предизвикал голямо задръстване. Има пострадали, но няма загинали. Двама души са откарани в болница. На мястото на инцидента се прави оглед. Движението е затруднено." Не се шофира адекватно.

76

Анатема

преди 12 години

Не знам - много лоша новина. Прочетох и другата за дететнцето на 3 години - и това... Ужас. Знам, че в живота нещата не са само черни или само бели, но истина е, че много лошо се шофира в последно време. И някак си хората ли станаха по - злобни, комплекси ли се избиват някакви, сякаш всеки се е затворил в себе си и за другите на платното не му пука изобщо. Че дете може да изкочи, че възрастен човек - изобщо не се мисли. Еми внимавайте като сте зад тоя волан де. Мислете малко с тия глави.

75

Воланаджия

преди 12 години

Не казвам, че водача е длъжен по закон да прави чудеса от храброст, просто от чисто човешко чувство е задължително. Един бърз поглед в огледалата, виждаш че ситуацията отзад се развива кофти, ми въртиш волана да го засечеш и правиш всичко друго което можеш. И да се ударите, ми майната и на ламарините. Над 50 пъти ми се е налагало да затварям други автомобили по подобни причини. Да, скачали са ми на бой, ама с бързо обяснение от типа "Абе не виждаш ли детето бе" се разбирам.

74

Hank

преди 12 години

така си е.в нашата родина ТЪПИЯ народ,който кара автомобили в градовете и селата е със непристойно поведение на пътя!Колко трябва да ти е отвеян и БОЛЕН мозъка че да тръгваш да изпреварваш на пешеходна пътека?!Това е неандерталски народ,правещ се на велик и със "претенции" За виновния-СЪД и ЗАТВОР според закона.

73

blah

преди 12 години

невероятни глупости има в коментарите1. ЗАБРАНЕН е престоят ПРЕДИ пешеходна пътека или кръстовище (2 метра май)2. Заради това, когато някой го прави е 100% за да пропусне пешеходец или нещо другоНищо повече не трябва да се коментира, това е правилникът и трябва да се спазва. Разбира се в България всички са големи тарикати и обичат да си създават проблеми заради глупости - превишена скорост, неправилно изпреварване и паркиране, каране след употреба на алкохол или наркотици и те така...

72

Анонимен

преди 12 години

Само че детето не е играело на улицата , а е изтичало на пътя било е без надзор майка му е пресякла и то по нея се е затичало САМО без да се огледа,а и е на 4год кой трябва да го пази? а и тук няма и капчица истина от това което стана..за това каквото и да говорите първо помислете че на всеки може да се случи

71

Анонимен

преди 12 години

Родители учете децата си че пред спряла кола не се пресича,.Пресича се зад нея. Жалко за детенцето

70

Krasimir

преди 12 години

Razklona e posredata na seloto pich ,i to tam ima vidimost stiga da si napravish tryda da se ogledash za sajalenie

69

До 64

преди 12 години

Само не разбрах шофьорът, който е намалил и спрял с какво е виновен. Трябвало да даде сигнализация, да маха с ръка? WTF? Ми то постоянно трябва да махаш с ръка, щото навсякъде пълно с джигити.

68

нещо от днеска

преди 12 години

две истории и то мен... пресичам до общината в Плевен, на Т-образно кръстовище, зелен светофар и пешеходна, при което сив джип волво от последните модели с лепенка СФС МВР се засилва да премине преди пешеходците/без да ги пропуска/ и за малко не отнася 1 жена... преди дни същата сцена/тоя път 'героя' нямаше лепенка и беше със средна класа кола/ за малко не отнесе майка с количка... за елементарни неща става въпрос - да пропуснеш пешеходците НА СВЕТОФАР, не да се състезаваш да минеш преди тях.

67

междуселско.....

преди 12 години

Пьтувам ежедневно едно разстояние от 30 км. пьтя лькатушии криволичи из 5 села всеки ден по 1 кюлаф няма ден без случка , аз сьм сьс доста стаж и криво ляво ги избягвам ситуациите, но отчитам като пьлно безумие сегашното сьстояние на нещата ,а за тракторите нанасящи тонове тиня по афалта изобщо нямам думи,па каруци па пияни велосипедисти , всичко е в средата на пьтя които минава баш в средата на селото ,ако искаш да си внимателен 30км. за 2 часа ,ама тогава някои пьк тебе ще измааа.....

66

междуселско шосе

преди 12 години

Не може на един тесен пьт да се наврьт и трактори и каруци и велосипедисти и пешеходци и стари и нови автомобили и разни флегми и разни сьзтезателни натури и нищо да не стане, затова всеки ден да се вдигат глобите и на всеки метьр камера да се сложи ,неприятностите ще стават все повече и повече--разберете ,че тази инфраструкгура не издьржа всички си плащаме ,но не получаваме и взаимно се обвиняваме, има там някьде една магистрала ,но всичко друго е от време оно....в това е проблема !

65

Анонимен

преди 12 години

Четейки коментарите останах с впечатление, че 90% от пишештите не карат по БГ пътища. В БГ масово не се използват по предназначение мигачи, аварийни светлини и клаксони, масово всеки си спира внезапно където му е удобно, масово се пресича на кой където му е удобно да не изброявам нататък. И ако обичате четете внимателно "Инцидентът е станал на разклона за село Брезе." извън населеното място. Какво правят тези деца там? А какво правеше преди дни онази жена на магистралата в 22 часа вечерта?

64

до 73602

преди 12 години

вуйчо две неща не са сигурни в живота:-Че няма да се разболееш -че няма да влезеш в затворавсичко друго горе долу е сигурно ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЗАРИЧАЙ

63

за 54

преди 12 години

Ако някой е спрял и аз ще го заобиколя. Но ако някой пред мен ТОКУ- ЩО е спрял, със сигурност ще ми светне лампата и няма да се юркам на секундата да заобикалям и най-малкото ще намаля скоростта.Все пак на никого да не се случва, ама на пътя това, което носим в главите повече от всякога трябва да си е на мястото.

62

73602

преди 12 години

"Виновният шофьор е останал на местопроизшествието, получил е сърдечна криза от притеснение и е транспортиран в болницата в Своге"Ax горкия човецец, ама как може такова лошо нещо да му се случи ??

61

Иван

преди 12 години

В населено място - колкото и да бързаш не бива да караш с повече от 50 км/ч! Пазете децата хора - лято е! Пълно е с деца на улицата, с топка, с колело - вие забравихте ли, че сте били деца?

60

Воланаджия

преди 12 години

Така като чета как е описана ситуацията вина имат ВСИЧКИ замесени в ПТП-то. Първо: дете без надзор; второ - очевадно изпреварване с несъобразена скорост; трето: предния автомобил задължително е трябвало да сигнализира по някакъв начин, дали клаксон, показване с ръка, лято е през тия отворени прозорци и да извикаш върши допълнителна работа...За мен най-виновни са родителите. Дете на 4 няма работа в близост до път само.