Общинарите са радват на новите си играчки. Снимка: Пламен Гутинов
fallback

Варненските общински съветници си имат нови забавления.

Вече втори ден по време на сесията на местния парламент повечето политици се държат като истински деца, които не могат да се нарадват на новата си играчка.

Причината за фурора, който ги е обсебил и на моменти дори забравят къде се намират, са новите таблети, които получиха вчера.

Буквално вманиачени от модерните устройства те почти не отделят очи от тях, а доволните им усмивки не слизат от лицата им.

Докато свикват да работят с таблетите, съветниците се отплесват из Интернет, цъкайки из социални мрежи и игрички.

По време на сесията днес председателят на Общинския съвет Николай Апостолов уточни, че таблетите са в комплект с мобилни карти, но се надява колегите му да не злоупотребят с разговорите, за да не се натоварва бюджетът.

Апостолов обясни също, че смисълът на таблетите е да се спре с бумащината и да бъде въведен електронен вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

възмутен

преди 11 години

За 20 години Варна се превърна от красив град в сметище.това се дължи на "последователната" политика на общината по отношение на инфраструктурата,строителството и екологията в града.каквито и технически нововъведения да си купуват,те общинарите няма да си променят манталитета.Община Варна отдавна в синоним на безхаберие и корупция.Възмутително!

32

Анонимен

преди 11 години

Като им гледам тъпите физиономии, ако не са там на хранилката и един лев немогат да изкарат с честен труд...

31

общинар без рушвет

преди 11 години

Всички сме едни само да можем да пипнем някой лев или дребна изгода. Всички мой колеги и аз включително се мъчим за последно да се облагодетелстваме от работата си.Но няма мющирия. Но най-лошото е че невиждам светлина в тунела докато този кмет-крадец още стои на стола. Всичко прибира за себе си ***, нищо не пуска. Предните мандати даваше по нещо за което си заслужава да стоиш в тази миризлива Община. Добре че има някоя друга хубавица която можеш да праснеш. Затова стоя тук.

fallback