33

възмутен

преди 11 години

За 20 години Варна се превърна от красив град в сметище.това се дължи на "последователната" политика на общината по отношение на инфраструктурата,строителството и екологията в града.каквито и технически нововъведения да си купуват,те общинарите няма да си променят манталитета.Община Варна отдавна в синоним на безхаберие и корупция.Възмутително!

32

Анонимен

преди 11 години

Като им гледам тъпите физиономии, ако не са там на хранилката и един лев немогат да изкарат с честен труд...

31

общинар без рушвет

преди 11 години

Всички сме едни само да можем да пипнем някой лев или дребна изгода. Всички мой колеги и аз включително се мъчим за последно да се облагодетелстваме от работата си.Но няма мющирия. Но най-лошото е че невиждам светлина в тунела докато този кмет-крадец още стои на стола. Всичко прибира за себе си ***, нищо не пуска. Предните мандати даваше по нещо за което си заслужава да стоиш в тази миризлива Община. Добре че има някоя друга хубавица която можеш да праснеш. Затова стоя тук.

30

Анонимен

преди 11 години

На картинката един по-напред с матряла некак си го е пуснАл и се прай на ентелегент, а другия до него си вика "еееех и аз тъй да моа...*** кат не моа ше го дам на децата...хем без пари..."

29

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха общинари с таблети понеже раийш за електронен вот... И кого лъжете сея не сфанаф ?

28

Анонимен

преди 11 години

*** - и каквото да им дадат все такива ще си останат!

27

Анонимен

преди 11 години

Какъв ви е проблема ? Варна е най-красивия град в България ! Варна e огромен град !!! Варна е ПО-КРАСИВА от Марсилия и Ница - АБСОЛЮТЕН ФАКТ ! ЛАПАЙТЕ БАХУРА ДРАСКАЧИ ПЛАТЕНИ !

26

Ko$$toFF

преди 11 години

В СДС е тази схема:Ваньо влачи диря нема,Стефчо граби за послено-оправдават го поредно.Крауз, Гена, Муравей-хей живот здравей, здравей.Докато е СДСвинаги ще се краде!

25

Анонимен

преди 11 години

А бе ей платени драскачи-паляци ! Айде малко по кротко а ?

24

Анонимен

преди 11 години

Криза ли беше или само така ми се струва??? ***! Икономиката пропада, безработицата се увеличава, раздават се ненормални бонуси в държавата, че даже и таблети на общинари!Б*ах таа криза (за някои)!!!

23

Анонимен

преди 11 години

НЕма такава държава. Закривай.

22

Варненец

преди 11 години

То за друго не стават общинарите, кукли на *** защо изобщо има такава длъжност не знам .

21

тихата_стъпка

преди 11 години

Ами така ще е докато всяко правителство кълве на проценти от бизнеса на *** и това не е тайна за никой във Варна. Кирчо е политически хамелеон. Което и правителство да е на власт дава 100% подкрепа за Киро, всеки да си прави изводите сам. Невъзможно е да се отървем от ***, докато държавата стои зад тях.

20

Мишо

преди 11 години

А ние не можем да отделим очи от улиците, защото са пълни с дупки, ниски/високи канали, липсващи шахти и всякакви други изненади. :-) :-)

19

мда

преди 11 години

Неандерталци

18

коко

преди 11 години

Да им то нацъка някой,че дано тогава да им дойде акъла в празните кратуни!Парички за електронни играчки,за скъпи возила на ВИП персоната Кирчо Вождоугодни ,за палмички и лампички по дърветата ,за *** има,а за дупките по пътищата и за социални дейности няма.Важното е на кого е фирмата,на която общината възлага да свърши нещо и колко парички той ще снесе в джоба на някой общинар.*** влачи параход-това е днес ВАРНА. Ела Господи,и си прибери властимащите от последните 22 години!

17

тихата_стъпка

преди 11 години

Няма нищо чудно, те и без това са там само за присъствие и заплати, сега поне им намериха занимание.

16

тц

преди 11 години

Апостолов обясни също, че смисълът на таблетите е да се спре с бумащината и да бъде въведен електронен вот.А ей това най - много ме дразни. Че винаги си оправдават най - големите и излишни харчове с икономии в перспектива. Ай гиди сопата

15

Патриот

преди 11 години

гагаузка му работа

14

agori

преди 11 години

Абе общински ***,*** долни,реки преливат,язовири късат диги,пари за тяхната подръжка нестигали защото *** като вас виновни,Калашников за вас,НЕ таблети.