Снимка: архив Булфото
fallback

Два ембриона и биологични отпадъци са били открити тази сутрин в контейнер за смет във Варна, съобщиха от МВР.

Сигналът за зловещата находка е бил подаден малко преди 10.30 часа.

Ембрионите са били изхвърлени в контейнер до бл. 28 в квартал "Възраждане". Районът е бил отцепен няколко часа, извършен е оглед.

Oще по темата

По първоначални данни става въпрос за биологични отпадъци вследствие на хирургическа дейност, уточняват от варненската полиция.

Оттам допълват, че вече се установява здравното заведение, което е изхвърлило на нерегламентирано място отпадъците, както и отговорното лице.

Новата находка се случва повече от месец, след като на 18 март клошари откриха 5 ембриона в контейнерите пред МБАЛ – Благоевград.

Тогава един от санитарите на здравното заведение призна, че е изхвърлил телата на недоносените бебета по свое решение и без да информира началника на отделението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Весела

преди 12 години

До 14Искам да попитам нужно ли е да се стига до аборт. При наличието на толкова контрацептиви, аз не вярвам, че жените забременяват "случайно". Колкото до ембрионалното развитие- сърцето на бъдещия човек започва да тупти още през първия месец. Иначе може да успокоявате съвестта си както намерите за добре "прогресивни хора". За себе си лично след две планирани бремености и две деца никога не бих направила аборт по желание, защото за мен това е равносилно на убийство.

23

Анонимен

преди 12 години

да бе, то във Възраждане около бл 28 пък болнично заведение до болнично заведение

22

Анонимен

преди 12 години

Защото такива неща са се случвали в Белене(хранене на прасетата с човешко месо).

fallback