Ембрионите са намерени от двама клошари. На мястото има полиция. Снимка: Impact Press Group
fallback

Три трупа на новородени бяха намерени в Благоевград.

Първият е открит преди обяд, след това са открити още два.

И трите ембриона са от патоанатомично отделение на болницата в града и са изхвърлени от санитар в контейнер.

"От ембрионите е взимано материал от плацента за изследване", каза пред „Фокус“ началникът на Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев.

Ембрионите са намерени от двама клошари. На мястото има полиция. Продължава работата по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

от 86 до Майка

преди 12 години

Както казах на оня от Свидетели на Йехова да спре да прави секс. След като и вие госпожо сте на ясно, че само въздържанието е единственият шанс да се избегне нежелана бременност, защо изобщо водим този разговор? Знанията, не винаги са достатъчни - грешки стават, без значение колко сме внимателни. Разбирате ли какво ви казвам? В такива случаи аборта трябва да се приема като единствено решение. По-добре ли е да го хвърлите в дом, където ги гледат по-зле и от кучета? Или това е далеч по-хуманно? А?

84

Майка

преди 12 години

Пак не сме наясно. Има средство, което предпазва 100% от забременяване, нарича се ВЪЗДЪРЖАНИЕ! Аз не коментирам нещо, с което не съм наясно, налагало ми се е и да ползвам въпросните таблетки. Ако едно момиче/момче е достатъчно голямо/зряло за полови контакти, би трябвало и да може да носи последствията от евентуална бременност! Пак опираме до знания, които повечето деца не получават вкъщи, нито на улицата.След като не оправдавате аборта като средство за предпазване просто не обиждайте хората!

83

от 86 до Майка

преди 12 години

А Вие явно не знаете, че тези таблетки за спешна контрацепция също не дават 100% шанс да не последва бременност "образована" госпожо? Няма 100% предпазно средство вземете вие да се образовате малко, че ставате смешна и прочетете листовките на презервативи и хапчета и всичко - няма някъде където да пише, че предпазването е 100% сигурно. Набийте си го в главите, че гафове стават понякога въпреки всичко и въпреки всичкото пазене. Много ясно, че не оправдавам аборта когато секс се прави безвсякакви предпазни средства и стискаме палци да не стане бебе след това. Когато аборта се използва като средство за предпазване от нежелана бременност тогава е абсурдно, но е абсурдно и заради един скъсан кондом или заради едно хапче дето не е подействало да си опропастиш живота, че и живота на близките си.

fallback