Детето е откарано в "Пирогов" с опасност за живота. Снимка: архив, Булфото
fallback

9-годишно дете, пострадало при катастрофа в Петричко, е с опасност за живота и е откарано в "Пирогов", съобщиха от болницата.

Тежкият инцидент стана вчера към 14.30 часа по пътя за Петрич, на разклона за с. Рибник. При неправилно изпреварване челно са се ударили два автомобила. При катастрофата загина 38-годишен мъж, ранено беше и второ дете. 

По-тежко пострадалото 9-годишно момиче е откарано първоначално в петричката, а след това в благоевградската болница.

Снощи в 20.25 часа детето е постъпило в "Пирогов”. То е с отстранен далак, счупено ляво бедро, контузия на панкреаса и е настанено в детската реанимация. Лекарите се борят за живота му.

Само за едно денонощие в „Пирогов” са приети 11 души, пострадали при сбивания, включително и двама намушкани с нож. След оказаната им медицинска помощ са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

до 7

преди 12 години

Да ще дерзаем, най-вече относно глобите според доходите: такова чудо в цял свят няма. Те тия богатите, нали се сещаш какви доходи декларират и какви доказват!

19

Възмутен

преди 12 години

"Автотенекеджията, 35-годишният Осман Велев, с прякор Юзката, от Склаве, живеещ в Петрич, загина вчера при челен удар на завоя в района на моста до петричкото село Рибник, непосредствено до малката зеленчукова борса край пътя. Инцидентът стана към 14,30 часа, когато Юзката предприел изпреварване на микробус на завоя при непрекъсната лента на пътя, навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в кола Рено Канго на собственика на фирма за климатици Янчо Ангелов от Петрич. "

18

Възмутен

преди 12 години

Забравили сте или незнаете, че този който е изпреварвал неправилно е без книжка - *** от село Склаве.

fallback