20

до 7

преди 12 години

Да ще дерзаем, най-вече относно глобите според доходите: такова чудо в цял свят няма. Те тия богатите, нали се сещаш какви доходи декларират и какви доказват!

19

Възмутен

преди 12 години

"Автотенекеджията, 35-годишният Осман Велев, с прякор Юзката, от Склаве, живеещ в Петрич, загина вчера при челен удар на завоя в района на моста до петричкото село Рибник, непосредствено до малката зеленчукова борса край пътя. Инцидентът стана към 14,30 часа, когато Юзката предприел изпреварване на микробус на завоя при непрекъсната лента на пътя, навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в кола Рено Канго на собственика на фирма за климатици Янчо Ангелов от Петрич. "

18

Възмутен

преди 12 години

Забравили сте или незнаете, че този който е изпреварвал неправилно е без книжка - *** от село Склаве.

17

до УЧИЛ

преди 12 години

момче, *** си дай вторият панкреас да го присадят на детето, и без друго мъжете имаме по 3-4 панкреаса на година..

16

до Учил

преди 12 години

нещо не си си доучил :-)))))) отдавна не се бях смял така

15

Любо

преди 12 години

Като прочетох статията само липсваше експлозия на женския пазар и ставахме като нашите предци Афганистанците Оня където учил да продължи да учи и да вземе един учебник по биология за 5 клас Там се учи анатомия Никъде в статията не пише детето от какъв произход е така че се съобразявайте когато плюете *** премазани на пътя било то и в каруца А детето дано се оправи И МАГИИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ Иска се практика и учение и въпреки всичко много късмет

14

valeri

преди 12 години

Някакъв е учил анатомия в пещера, и нов модел български език. А детенцето дано се оправи по бързо.

13

РАДО ГОТИНОТО

преди 12 години

МНОГО ДОБЕ Е,ЧЕ ДЕТЕТО Е В "ПИРОГОВ" ТАМ СА МАГЬОСНИЦИ! СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ОПРАВЯТ! Д-Р МИЛЕНА ЧУКАНОВА БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

12

ДО УЧИЛ

преди 12 години

Господин Учил, да ти разясня, че и мъжете и жените имат панкреас, та дори и децата.На място не е една дума и не се пише слято, виж речниците за справка, а като те гледам как си написал мАжете, вместо мЪжете, ми е ясно колко си учил.По темата-ужасна трагедия.Дано се оправи детето.

11

Анонимен

преди 12 години

Лекари,вярваме ви.Спасете детето.

10

до 10

преди 12 години

хахаха... "Само мъжете имат панкреас"!!!!Да не бъркаш панкреас с простата, бе пич?

9

Учил

преди 12 години

Ей, не се научиха тези журналисти, че намясто е една дума. Освен това само мажете имат панкреас. Пишат, че е момиче, пък има панкреас.

8

Анонимен

преди 12 години

Боже, помогни на детето да живее!Амин!

7

до 7

преди 12 години

Глобата трябва да зависи от мощността и размера на колата.И освен глоби трябва да се въведе обществено-полезен труд. Като допълнение много тежки санкции за корумпирани полицаи - дисциплинарно уволнение, т.к. не плащат осигуровки да им се губи трудовия стаж в полицията и задължително затвор, дори и един месец да е, но да лежи и за най-дребна сума. Който не го устройват условията, да напуска и да търси работа в частния сектор.

6

симулативни грижи

преди 12 години

Пьрво хубави пьтища ,разделени с мантинели ,хубави привлекателни за използване подлези ,премахване на всякакви дупки и след това ,повтарям след това хубави камери стационарни и подвижни с цел елиминация на човешкия фактор...сега това е пьлна дивотия всичките им мерки са сьщо пьлна дивотия и затова резултатите им са плачевни и трагични ,глобите трябва да са според доходите иначе с глоби от по 200 лв мамините синчета и новобогаташи не се плашат , а за някои по- беден са убииствени...дерзаите !

5

....

преди 12 години

Бог да го пази ! Да пази всички ни ....

4

Анонимен

преди 12 години

Ще го спасят!Нека всички с положителното си мислене го спасим!Заедно!

3

майка тереза

преди 12 години

Детенце, дръж се !Доктори, спасете го !!!

2

Анонимен

преди 12 години

Хора,пазете децата ни,на изчезване са!

1

Анонимен

преди 12 години

Дано да го спасят!